_Green_ parašė:
Svarbu, kad priezasti suradote. Nors kaina to nepaprastai didele.
o tai jie mokami?
_Green_ parašė:
Svarbu, kad priezasti suradote. Nors kaina to nepaprastai didele.
o tai jie mokami?
Stebuklo laukiant parašė:
O kiek jums laiko?
21+1
Laumme parašė:
Labai apgaileataujumano irgi pusė nėštuno buvo - lygiai 20 savaičių. Mano atveju apie pamatymą ir palaikymą kalbos nevuvo, nes jau gerą savaitę su virš negyvas …
Mes atsisakėm. Per daug sunku. Bet mums padarė nuotraukų, pėdučių ir rankyčių anstpaudus. Įkels į mano elektroninį paciento žurnalą ir kai norėsim, galėsim pamatyti. Sakė gydytoja dar nebuvo mačiusi tokios gražios viršuritinės lūpos. Sakė į mane panašus
Minimyy parašė:
Aisku as gimdziau ne LT, bet cia sake jei pagimdysiu iki 22 savaiciu tai tada kremuoja visus bendrai, neatiduoda paciam susikremuoti. o gal kuri is jusu daretes kun…
Mes sutikom daryti. Nes mūsų atvejis lb retas. Tai tikimės, kad kažkam suteiks daugiau info, ir mums patvirtins tai ką rodė echo.
Mes ruošiamės jau namo. Po visko. Stiprios mes moterys
tikiuosi ir visų vyrai tokie stiprūs kaip mano. Be jo būčiau turbūt iš sielvarto mirusi.
Minimyy parašė:
o tai jie mokami?
Turejau galvoje, kad vaikutis del to mire ir tik tuomet priezasties ieskojo. Gal ne taip issireiskiau.
_Green_ parašė:
Turejau galvoje, kad vaikutis del to mire ir tik tuomet priezasties ieskojo. Gal ne taip issireiskiau.
as ir po 2 savaiciu suzinosiu isvadas, nors sake 50 ant 50. labai daug atveju buna be jokios priezasties
Minimyy parašė:
as ir po 2 savaiciu suzinosiu isvadas, nors sake 50 ant 50. labai daug atveju buna be jokios priezasties
As pamenu isvadu laukiau ilgokai, kazkur apie menesi, visi guode mane, kad jam tikriausiai buvo kazkas negerai todel ir nustojo vystytis bei mire isciose, kazkaip tuo bandziau guostis, galvojau jei jis su kokia nepagydoma liga tai gal taip ir geriau, bet kai nuvykau skrodimo atsakymams aptarti ir suzinojau, kad buvo sveikas pilnai issivystes, mirties priezastis:placentos nepakankamumas tai dar karta isgyvenau netekti 😞 .kiek esu girdejusi tai daznai ir neranda priezasties. Toks va tas gyvenimas ...
Pėdos širdyje parašė:
As pamenu isvadu laukiau ilgokai, kazkur apie menesi, visi guode mane, kad jam tikriausiai buvo kazkas negerai todel ir nustojo vystytis bei mire isciose, kazkaip t…
na as net 4 menesius busiu laukus. kaip ir laukiu ir bijau. taip toks kartais sudetingas tas gyvenimas
Pėdos širdyje parašė:
As pamenu isvadu laukiau ilgokai, kazkur apie menesi, visi guode mane, kad jam tikriausiai buvo kazkas negerai todel ir nustojo vystytis bei mire isciose, kazkaip t…
As atsisakiau skrodimo. Tikiu, kad placenta tiesiog atsidalino, o mergyte sveika buvo. Gydytojai taip pat sake. Kazkaip norejau, kad ji tokia pati grazi isliktu kokia as rankose laikiau. Bet mes jau nestumo metu tyrimus buvom dare - vislas visada gerai buvo. Jei neklystu placenta issiunte tirti, bet kazkaip net nepasidomejau tuo labiau. Gal reikes pasiklausti.
Mamytės... Mes esam visos stiprios moterys ir galim išgyventi dalykus, žinau, kad nėra dienos nei vienai, kad nepagalvotume, aš praradus vaikeli jau 2 mėn, pirmas savaites aš galvojau kad taip skaudes visa gyvenimą tiesiog plėšė krūtinę širdys plyšo nežinojau kaip gyvent, 37 sav mano angeliukas gimė, laikiau ant rankų glosčiau ir buciavau gyvenime nepamiršiu tos akimirkos. Dabar po dvieju mėnesiu yra lengviau išmokau rytais atsikelti su ta mintimi, trumpam užsimiršti bet vistiek ateina į krūtinę lyg nerimas prisimenant, turiu sunu 4 metu jis tik neseniai pasakė mama pas tave pilvo nėra kodėl nėra sesutės nors jam buvo jau paiiskina kad sesute mus saugo dabar, bet jis užmiršta ir vėl paklausė kartu paliudim.. Jau sudėjau daiktus praeitą savaitę visus rubeliu į dėžes bet nieko nesugebu atiduoti, laikau nenoriu išmest atrodo kad tai būtų paskutinis atsisveikinimas su ja.. Noriu bandyti dar kartą ir labai tikiuosi greit pastoti, nes tuštuma krūtinei begaline
Širdelė20 parašė:
Mamytės... Mes esam visos stiprios moterys ir galim išgyventi dalykus, žinau, kad nėra dienos nei vienai, kad nepagalvotume, aš praradus vaikeli jau 2 mėn, pirmas s…
Ne
Širdelė20 parašė:
Mamytės... Mes esam visos stiprios moterys ir galim išgyventi dalykus, žinau, kad nėra dienos nei vienai, kad nepagalvotume, aš praradus vaikeli jau 2 mėn, pirmas s…
Kas jums nutiko? Atrodo kad gereja savijauta darbas, namai dienos bega, bet uzsuki cia i foruma asaros pacios byra beskaitant. Didziasios stiprybes jusu seimai. Bent man tai padeda darbas ar kita kokia nors veikla, nes nera laiko tiek galvoti apie tai.... nes kaip prisimenu tas pirmas 10 sav. kai reikejo sedeti namie mintys tik ir sukosi su ivairiais klausimais. ir jau ne karta esu isitikinus juros terapija☺️ man ji labai padeda. as tikrai tikiu kad mus visas apdovanos duevulis mazais stebuklais, tuoj Kaledos, stebuklu metas🤗🤗🤗🤗
Širdelė20 parašė:
Laikykites! Laikas gydo zaizdas, nors randai ir lieka visam gyvenimui.
As praradau irgi savo mergyte pilnai isnesiota kovo men. Skausmas rimsta. O siuo metu aplanke dar ir dziaugsmas, testas rodo teigiama rezultata. Skausma keicia jaudulys ir baime
10 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
23 testuotojų vertinimai