prisidedu ir as ,sunku dalintis patirtimi ,bet reik,lygiai pries metus suzinojom kad angelelio sirdele sustojo buvo 17nestumo savaite,as Uk gyvenu ,skatino tabletemis ,pagulde i palata kaip viezbutis ,nu ju rubu iki konforto,bet gal ne tas rupejo,paruosti buvo psichologu pagalba,reikejo paciai gimdyti ,kai pagimdziau klause ar noriu ka man padetu kudikeli ant krutines sakau ne,as pries tai buvau pasakiusi kad nesakykit mergaite ar berniukas ,vyras tik mate sakiau kad nesakytu,po gimdymo klykiau ,verkiau,buvau psichologai,bet ar ta minute juos girdi ,neee,laukem pasiruosimui,kada laidosim,viska padare ligonine,po mazdaug menesio laiko paskambino ir pasake kur kaip kas kada,Uk ura angeleliu sodas ,maza baznytele ,as buvau su vyru ir dar vieno moteris ,tai d angeeliukai buvo pasarvoti,grazioj nedidelej dezutes su drugeliais ,klausemes pasakojimo ,psichlogai visada buvo salia,palaidojom tarp raudonu roziu ,taip ir vadinasi angeleliu sodu,nera kapu ar kryziu,soda vien rozes ,suoliukai ,labai sunkiai atsigavau,nes kaltinimas buvo saves,4 isnesioti,4 pagimdyti,o sitas,kodel.kas ,kaip... lyg ir praeidinejo,gavau laiska is psichologes ,kad bus paminejimas ,metai laiko ,toj pacioj baznycioj..noriu nuvaziuot ,bet daktarai arimieji bijo,nes vel su grysiu i sunke depresija...tai norejau tiek pasakyt Uk labai situ rupinasi,nuo praradimo iki palaidojimo