Ekleriuk parašė:
Sveikos Mamytes,
ATPO nedaug pakites, toks pokytis nera reiksmingas.
TTH nestukems pirmo trimestro norma - iki 2,5; antro trimestro norma - iki 3.
Ekleriuk parašė:
Sveikos Mamytes,
Meshka parašė:
Pakartokite tyrima kitoje laboratorijoje, galbut klaida isivele. Ypac jeigu kartais darete tyrima Antejoje, verta pasidaryti dar ir kitoje laboratorijoje.
Daryti tyrimai ne Antejos laboratorijoje. Buvau jau pas šeimos gydytoją, tai sakė aktyvi skydliaukė, tikriausiai taip reaguoja į nėštumą.. Daugiau sakė nieko nedaryti, palikti taip kaip yra, bet vistiek pasiprašiau šalia einančių tyrimų ir jeigu negeri bus, kad nukreiptų pas endokrinologą, nes tas pastovus širdies drebėjimas negerumą sukelia
Meshka parašė:
Ačiū labai už atsakymą, mano tth 2, tai dabar rami esu❤️
Meshka parašė:
Ne tai kad nemegsta, bet daug kam Anteja yra kladingu, netiksliu tyrimu padare.
Pritariu, yra tikrai daug kam grybo jie pripjove🤦
Aš jau nerimauju... Turėjau nesivystanti prieš 4m. Po to gimė sūnus. Dabar vėl laukiuosi vartojau tiroksina 0.25 sužinojau kad laukiuosi pasidariau tyrimą iškilęs iki 3 padidinau dozę iki 50mg. Savaitę pageriau bet vistiek 3.3 uzkilo jau panika. Pas daktarė vasario 17 arčiausiai. Aišku didinsiu pati dozę iki 100 mg. Bet ieškau nuraminimo ar yra išsilaikę nėštumai su kylančių tth?
agnep515 parašė:
Aš jau nerimauju... Turėjau nesivystanti prieš 4m. Po to gimė sūnus. Dabar vėl laukiuosi vartojau tiroksina 0.25 sužinojau kad laukiuosi pasidariau tyrimą iškilęs i…
Man iki nestumo TTH buvo apie 1; nestumo metu per savaite pakilo iki 5.2. Vaikutis jau gimes, viskas gerai.
Jusu atveju padidejimas nera didelis; reiketu dar siek tiek padidinti doze. Po 100 mg kasdien gali buti per daug; manau reiketu pakaitom viena diena 50mg, kita diena 100mg.
agnep515 parašė:
Aš jau nerimauju... Turėjau nesivystanti prieš 4m. Po to gimė sūnus. Dabar vėl laukiuosi vartojau tiroksina 0.25 sužinojau kad laukiuosi pasidariau tyrimą iškilęs i…
Jūsų hormonas yra normoje, norma iki 4,95, jei neklystu. Geriau būtų nepiktnaudžiauti su vaistų dozėmis pačiai, nes taip galima tik sau pakenkti. Ramiai išlaukite vizito, pakartokite tyrimą dar po kelių savaičių. Galbūt tai laikinas užkilimas.
laukiam123 parašė:
Jūsų hormonas yra normoje, norma iki 4,95, jei neklystu. Geriau būtų nepiktnaudžiauti su vaistų dozėmis pačiai, nes taip galima tik sau pakenkti. Ramiai išlaukite v…
Nestumo pirmo trimestro TTH norma - iki 2,5.
Nesilaukiant norma iki ~4,2-4.5.
Saulyte919 parašė:
Daryti tyrimai ne Antejos laboratorijoje. Buvau jau pas šeimos gydytoją, tai sakė aktyvi skydliaukė, tikriausiai taip reaguoja į nėštumą.. Daugiau sakė nieko ned…
Jeigu širdis dreba, pas endokrinologę imt siuntimą. Per aktyvi skydliaukė sukelia dažnai širdies ritmo sutrikimus ir tai nėra gerai. Išvis įdomi gydytojos nuomonė nieko nedaryti, turėtų iškart rašyt siuntimą pas endokrinologus ir endo spręstų reikia gydymo ar ne. Su per aktyvia skydliauke, man pusę nėštumo vaistus gert reikėjo. O čia dar ir simptomai širdis. Man buvo pulsas iki 150 užkilęs, dėl skydliaukės ko pasekoje jau su greitąja išvežė. Tai nu nejuokai čia
laukiam123 parašė:
Jūsų hormonas yra normoje, norma iki 4,95, jei neklystu. Geriau būtų nepiktnaudžiauti su vaistų dozėmis pačiai, nes taip galima tik sau pakenkti. Ramiai išlaukite v…
Paskutinį kartą laukdama netekau su antru nelaukiau ir turiu. I trimestre turi būt iki 2.5 pagal viską 🤦