PaneleI parašė:
Na mano poliklininka neduoda,todel midwife patare issinuomuoti![]()
O tai kurioj poliklinikoj tu lankaisi? gimdysi tai juk pagrindinej ligoninej taip?
PaneleI parašė:
O tai kurioj poliklinikoj tu lankaisi? gimdysi tai juk pagrindinej ligoninej taip?
PaneleI parašė:
O kiek uz nuoma mokejai, nes ziuriu ebejuj ir nusipirkti galima ja ne taip ir brangiai
ir kur nuomojai?
PaneleI parašė:
Mano poliklinika tai prie iceland millfilde,taip taip ligoninei,bet si aparata naudoji dar budama namie(kiek girdejau tenka namie pabuti daug laiko kol priima) moke…
Siaip istiesu nesu girdejusi nieko apie ta aparata kol tu neparasei, bet gal ir geras dalykas, tai as kaip tik stebiu dbr auksciona, gal iseitu visai pigiai nusipirkti
jo, namuose tenka pasedeti, jie nori, kad kuo ilgiau namuos isbutum. Draugai nesenai leliuko susilauke, tai sake ligoninej ten kaip konvejeris, gymdyviu vienu metu labai daug.
PaneleI parašė:
Isbandysiu pasakysiu ar geras daiktas ar nenes kas cia man beliko
![]()
Ok, butinai
ar skiepijaisi nuo gripo ir kokliufo? kazkaip niekad nebuvau susimasciusi, bet kai snd midwife pasiule, tai pamaniau, kad gal reikia, tai skiepysiuos. Bet dbr apsiskaiciau labai daug priestaringos nuomones, tai nebezinau ka darysiu. Jau pradedu manyti, kad nereikia gal.
PaneleI parašė:
Cha man ryt kaip tik pas daktare;)skiepijaus tik nuo kokliuso,o nuo gripo buvau gavus lb anksti laika ir ji netyciom pramigau;)matai visu skirtingos nuomones;)
JO, labai daug nuomoniu, bet jau kaip ir apsisprendziau, kad nesiskiepysiu
3 testuotojų vertinimai
13 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai