Pamo parašė:
Sveikos gal yra Panėvežiečiu.Turiu siuntima del pilvo raumenu diastazes gal rekomenduotume chirurga
Sveiki, aš dariausi Kauni klinikose pas gyd. L. Venclauską
Pamo parašė:
Sveikos gal yra Panėvežiečiu.Turiu siuntima del pilvo raumenu diastazes gal rekomenduotume chirurga
purpa parašė:
Man labai įdomu kaip atrodo ☺️ nes laukiu pas jį ☺️ na jau viena op darė jis man ( tulžies),bet labai maži randeliai tai sunku vertinti ☺️
Balioneli_s parašė:
Man labai įdomu kaip atrodo ☺️ nes laukiu pas jį ☺️ na jau viena op darė jis man ( tulžies),bet labai maži randeliai tai sunku vertinti ☺️
Sveiki visi, kas laukia plastinės pilvo operacijos.
Eu pasidariusi ją 2021 metais. Pilna pilvo plastiką. Pjūvis maosi, deja, jau ir neužgis pilnai. Buvo atlikta ir riebalu nusiurbimas. Labai dizuagiausi pirmus metus. Atrodė, man svajonė iššsipildė. Ir maudytis su bikiniu galėjau ir suknelės aptemptos. Deja, dar po metų riebaliukai sugrįžo ir pilvas dabar toks koks ir buvo. Susulenkus - raukšlės riebaliukų, atrodo, niekur kitur jų tiek nėra. Nors ir nesu iš didelių saldumynų gerbėja, ar riebaus maisto, bet matyt, genetika daro savo... Sveriau prieš operaciją 62 Kg. Dabar 68 kg. Aišku, tuos kg. galiu numesti, tiesiog mitas, jog po pilvo plasikos niekas negrįžta... Tad, patariu savo svorį stebėti ir neatsipalaiduoti
purpa parašė:
Ačiū ☺️❤️
purpa parašė:
Labai gražiai ☺️
duabudu parašė:
Sveiki visi, kas laukia plastinės pilvo operacijos.
Eu pasidariusi ją 2021 metais. Pilna pilvo plastiką. Pjūvis maosi, deja, jau ir ne…
Kaip viena narė ir rašė labai dar ir nuo genetikos priklauso ☺️❤️
purpa parašė:
Ir dar žiūriu. Jums bamba nedaryta?
Balioneli_s parašė:
Ir dar žiūriu. Jums bamba nedaryta?
Nea bamba mano neliesta
purpa parašė:
Nea bamba mano neliesta
Supratau. Pas mane virš bambos nutyse taip pat. Tai manau ir ją lies
6 testuotojų vertinimai
23 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai