avietuke parašė:
Man reikalinga vėl plastika. Bet nedarysiu jau jos.![]()
Dėl kokios priežasties jai galima paklausti?
Po pirmosios gal pastojote?
Manęs laukia jau greitai operacija.labai įdomios visos patirtys☺️
avietuke parašė:
Man reikalinga vėl plastika. Bet nedarysiu jau jos.![]()
Manęs laukia jau greitai operacija.labai įdomios visos patirtys☺️
Balioneli_s parašė:
Nea. Nepastojau.
Tiesiog vėl yra odos perteklius nemažas.
avietuke parašė:
Nea. Nepastojau.
Atlijta kokybiškai. Ir labai gražiai. Tiesiog mano oda tokia. Ir tiek. Ir jau ne vienas chirurgas sakė, kad kitaip nebus .
Sveikos, perskaičiau nuo pirmo komentaro, bet niekas nekalbėjo apie pasiruošimą operacijai, kad gijimas/rezultatai būtų kuo geresni. Gal tik po visko sužinojote, kad "jei būčiau žinojus, būčiau stiprinusi pilvo/nugaros kt raumenis, darius tą aną.." Gal turite kuo pasidalinti?
Vaiiva parašė:
O sakykite prašau, po kiek laiko po operacijops taip atrodėte? kiek laiko praėjo? Ar greitai tinimas pasibaigė ? Labai gražiai atrodoteAčiū.
Rugsejo 13 operavo. Lapkricio 13 jau galejau aptempta suknele apsimauti o tinimas tai kiekviena vakara buvo ar bera nezinau, nes laukiuosi 🙈 tai tempima jauciu beveik pastoviai, nors tikrai dar nesimato, kad laukiuos
siaip tikrai labai graziai sugijo? Randukai bala, tik vienoi vietoi yra susiguzave, nes per greit siulai istirpo ir siek tiek issizerge pats pjuvis prie gaktos, ir ta vieta ilgiau slapiavo.
Igee parašė:
Sveikos, perskaičiau nuo pirmo komentaro, bet niekas nekalbėjo apie pasiruošimą operacijai, kad gijimas/rezultatai būtų kuo geresni. Gal tik po visko sužinojote, ka…
Buciau stiprinus nugaros raumenis, nes jezau kaip per nugara kirto pirma savaite, kad net verkiau, tai realiai pragulejau beveik dvi savaites, grizus is ligonines vos uzlipau i penkta auksta, ketvirtam aukste purstais jau lieciau laiptus 😂😂😂🙈 bet nieko praejo visa tai, siaip net nebuvau pastebejus kada. Kazkam buvo idomu zmonos pareigos, jei neklystu po poros savaiciu svelniai suniuko poza. nebuvo jokio diskonforto.
Šmakalytė parašė:
Buciau stiprinus nugaros raumenis, nes jezau kaip per nugara kirto pirma savaite, kad net verkiau, tai realiai pragulejau beveik dvi savaites, grizus is ligonines v…
Man tas pats buvo😅 kazkur nuo 1,5 savaites pradejo gereti. Dabar jau 4 savaites po operacijos, tai jau nugaros nebeskauda visai. Jau galiu iseiti pasivaikscioti su suniu😎 svajoju apie kada galesiu sportuoti vel pradeti🙃 Pilvas patinsta vakarais, atsiranda tempimas, bet siaip jau neblogai jauciuosi. Zaizda gyja graziai. Nezinau, ar galejau tam kazkaip pasiruosti. Sportuodavau aktyviai iki operacijos. Manau cia nuo to kiek oda itempia priklauso🤔 kadangi pilvo raumenys "neveikia", tai tenka nugarai viska atlaikyti. Cia mano teorija😅
Del moterisku pareigu, tai man asmeniskai nesinori, nepatogu ir atrodo, kad viskas plys😵💫 bet cia turbut mano baimes veikia