Šmakalytė parašė:
Dariausi.
O sakykite prašau, po kiek laiko po operacijops taip atrodėte? kiek laiko praėjo? Ar greitai tinimas pasibaigė ? Labai gražiai atrodote
Ačiū.
Šmakalytė parašė:
Dariausi.
O sakykite prašau, po kiek laiko po operacijops taip atrodėte? kiek laiko praėjo? Ar greitai tinimas pasibaigė ? Labai gražiai atrodote
Ačiū.
purpa parašė:
Sveikos esu 2 sav. po raumenų susiuvimo ir plastikos, būnu dar laabai ištinus įpusėjus diebai, kad net namalonu būna, kiek laiko Jūs tinote?
Esu 5 mėn. po operacijos, tebetinsta, įtampa, pilvas į dienos pabaigą vos ne didesnis, nei iki operacijos... dubuo dar nejuda, mankštos nesidaro...
Delicacy parašė:
Sveikos, merginos! Vis pasvarstau pasidaryti pilvo plastiką, juolab, kad ir bambos išvarža yra atsiradusi. Daugiau vaikučių neplanuoju, tačiau mano darbas pakankama…
Na, paklausius įvairių atsiliepimų - iki metų tik 5 kg., ne daugiau, nes pakartotinio susiūtų rauumenų plyšimo rizika didelė, ypač pirmą pusmetį. Todėl svarbu nepersitempti.... Vien vidinės siūlės tirpsta nuo 2 iki 4 mėnesių, todėl...
parašė:
sveikos na uzvedziau sia tema ir dingau :))) as jau po operacijos dziaugiuosi, jau nebeturiu odos pertekliaus ir liemuo atsirado, bet dar ispampes truputeli pilvuka…
Įdomu, kaip atrodote šiandieną, ar esate patenkinta savo pilvu, liemeniu, kaip atrodo randas?... Kada pasibaigė visi tinimai ir diskomfortas? Kada pradėjote atlikti žmonos pareigas ir mankštintis?...
Vaiiva parašė:
Įdomu, kaip atrodote šiandieną, ar esate patenkinta savo pilvu, liemeniu, kaip atrodo randas?... Kada pasibaigė visi tinimai ir diskomfortas? Kada pradėjote atlikti…
Žmonos pareigų nėra
Mankštintis galima tada, kadavleidžia Jūs operavęs medikas. Man pvz nebuvo galima 12 savaičių jokio sporto.
avietuke parašė:
Žmonos pareigų nėra![]()
Ar esate patenkinta šiandieną rezultatu? Labai įdomu išgirsti nuomonę tų, kurios jau gyvena pilnavertį gyvenimą... Nes tokio info išvis nėra... neberašo moterys, praėjus po operacijos metams, dviems, trims... 10...
avietuke parašė:
Žmonos pareigų nėra![]()
Ar esate patenkinta šiandieną rezultatu? Labai įdomu išgirsti nuomonę tų, kurios jau gyvena pilnavertį gyvenimą... Nes tokio info išvis nėra... neberašo moterys, praėjus po operacijos metams, dviems, trims... 10...
Vaiiva parašė:
Ar esate patenkinta šiandieną rezultatu? Labai įdomu išgirsti nuomonę tų, kurios jau gyvena pilnavertį gyvenimą... Nes tokio info išvis nėra... neberašo moterys, pr…
Man reikalinga vėl plastika. Bet nedarysiu jau jos.
avietuke parašė:
Man reikalinga vėl plastika. Bet nedarysiu jau jos.![]()
Dėl kokios priežasties jai galima paklausti?
Po pirmosios gal pastojote?
Manęs laukia jau greitai operacija.labai įdomios visos patirtys☺️
4 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
25 testuotojų vertinimai