kaktusyte99 parašė:
rytoj bus 4 menesiai kaip susituokem manau pabandysiu testuka pagadint nors mmm tik gruodzio 2 bala nemate![]()
![]()
ui sekmes!
kaktusyte99 parašė:
rytoj bus 4 menesiai kaip susituokem manau pabandysiu testuka pagadint nors mmm tik gruodzio 2 bala nemate![]()
![]()
ui sekmes!
Sveikos, ar ovuliacija buna kiekviena menesi ta pacia diena, (na sako kad vaisingiausios dienos buna po mm prajus 8 dienoms) ar kiekviena menesi skirtingai? Vat idomu pasidare, nes pagal mano ta kalendoriu rodo kad jau man turejo praeiti vaisingos dienos, bet jauciu kad maudzia pilva, o tai pas mane tai zenklas kad ovuliacija.
Nuele parašė:
Sveikos, ar ovuliacija buna kiekviena menesi ta pacia diena, (na sako kad vaisingiausios dienos buna po mm prajus 8 dienoms) ar kiekviena menesi skirtingai? Vat idomu pasidare, nes pagal mano ta kalendoriu rodo kad jau man turejo praeiti vaisingos dienos, bet jauciu kad maudzia pilva, o tai pas mane tai zenklas kad ovuliacija.
jei pas tave ciklas idealus,tai gali būti tą pačią dieną, bet jei nors 1 dieną svyruoja, tai ne.. šiaip kai ir idealus, tai tiksliai tą dieną negalima priskirti.. čia tik teorija
ramuma parašė:
kaktusyte, tai tu savo bt sekei? ar tik šiaip sumastei dabar pasimatuoti?
Aš kadangi neseku, tai net ranka nekyla matuotis![]()
ryt bus testukų užderėjelauksim iš tavęs gerų žinių
tikiuosi gausit nuostabią dovaną 4mėn proga
![]()
![]()
ne nesekiau seip pamatavau bet ryte tuo pat metu. matuoju mat idomumo delei nes girdejau jeigu iki mmm ir po ju bkt islieka pakilus tai vadinasi laukiesi. aj geriau netiketi nes tik papildomas rupestis geriau manyti jog visos busim
Nuele parašė:
tikrai nevisada ta pacia diena gali buti OV
kaktusyte99 parašė:
ne nesekiau seip pamatavau bet ryte tuo pat metu. matuoju mat idomumo delei nes girdejau jeigu iki mmm ir po ju bkt islieka pakilus tai vadinasi laukiesi. aj geriau netiketi nes tik papildomas rupestis geriau manyti jog visos busim![]()
Kaktusyt, kad aš kiek girdėjau, BT kiekvieno žmogaus skirtinga, dar kl, kur tu ją matuoji, su kokiu termometru matuoji (kuo kuo bet elektroninaisi visai aš nepasitikiu), reikai sekti ilgai, kad surpastum kokai tavo BT ir tik tada suprasi, ji tau užkilusi ar ne ... nesvarbu 37 ar 36.5 pas tave rodytu
ramuma parašė:
Kaktusyt, kad aš kiek girdėjau, BT kiekvieno žmogaus skirtinga, dar kl, kur tu ją matuoji, su kokiu termometru matuoji (kuo kuo bet elektroninaisi visai aš nepasitikiu), reikai sekti ilgai, kad surpastum kokai tavo BT ir tik tada suprasi, ji tau užkilusi ar ne ... nesvarbu 37 ar 36.5 pas tave rodytu![]()
sakai nu as irgi nekreipsiu demesio i i bkt. matavau makstyje su gyvsidabrio termometru, bet kaip tu sakai tokie keli pamatavimai nieko neparodys tai nusiraminu ir laukiu leliuko
9 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai