spygliukee parašė:
Labas rytasviskas gerai mmm dar nera, tempa 37,1
labai džiugios žinios
va čia tai penktadienis, merginos, galimas daigtas kad mūsų nėštukių bumas prasideda
spygliukee parašė:
Labas rytasviskas gerai mmm dar nera, tempa 37,1
labai džiugios žinios
va čia tai penktadienis, merginos, galimas daigtas kad mūsų nėštukių bumas prasideda
Tuske9 parašė:
Labas rytas merginos, kaip laikotės?Mane šį mėnesį kalendoriukas atgavo, vakar turėjo būti ov, bet šį mėnesį žaidžiu su ov testukais, o jie vis neigiami....
![]()
Sveikute, tai pas tave gal vėlyva OV..
ne visom pagal kalendorių būna
nenusimink ir toliau save sek. O be OV testuku pati kokius požymius jauti ar ne?
ramuma parašė:
labai džiugios žinios![]()
![]()
![]()
As manau kad ateis mmm
tik tempa sakyciau nemaza
ramuma parašė:
as va irgi galiu pasidžiaugti, pagaliau man pilvas jaučiasi, maudžiavadinasi OV atrieda atidunda
vakar maniškis mane iškeitė į krepšinį, bet jau dabar niekur nedings
![]()
o su BT tu kas diena matuoji ar tik per OV dienas žiūri? man tai čia per aukštas mokslas, būtų viskas aišku, kad neaišku![]()
Bt as kasdiena matuoju, bet sakau si menesi man kazkokia neaiski ta temperaturA, vakar pakilo 0.1 ir siandiena taip pat
tai db ir likau nesuprasta kas cia su manim darosi
spygliukee parašė:
As manau kad ateis mmmtik tempa sakyciau nemaza
Reikia tikėtis, kad nebe aplankys jos tavęs.
Tuske9 parašė:
Reikia tikėtis, kad nebe aplankys jos tavęs.![]()
Na taip rreik turet vilties
spygliukee parašė:
As manau kad ateis mmmtik tempa sakyciau nemaza
net negalvok apie tai
Labas rytas merginos
Na ka pas mane mmm dar neatejo
temperatura snd dar pakilo iki 37,1
tikiuosi jos neatkeliaus
Kokias tris dienas labai pute pilva, snd liktais nelabai, krutine atrodo stangri,bet nera ji man jautri
testukui man dar ankstoka jeigu neateis tos nelemtosios reikes pasidaryt koki pirmadieni gal , tikiuosi merginos pamatysiu gal II
jurner parašė:
Labas rytas merginos![]()
Na ka pas mane mmm dar neatejotemperatura snd dar pakilo iki 37,1
tikiuosi jos neatkeliaus
![]()
Kokias tris dienas labai pute pilva, snd liktais nelabai, krutine atrodo stangri,bet nera ji man jautritestukui man dar ankstoka jeigu neateis tos nelemtosios reikes pasidaryt koki pirmadieni gal , tikiuosi merginos pamatysiu gal II
![]()
saunios zinios
nu bet tu ir kantri as tai jau daryciau rytoj, juolab kad temperatura pakilo
Nu lauksim is taves geru ziniu
9 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai