fini parašė:
O tai kokios bėdelės, kad vyras taip nenori mylėtis?Na, kad ir kaip bebūtų manau, kad bėdos tikrai ne iš tavo pusės, tiesiog keista, kad vyras taip nenori. Na manasis tai ne dėl vaikelio net taip, tiesiog mylime vienas kita ir viskas natūraliai,savaime gaunasi. Tikiuosi taviškis pasitaisys ir viskas pagėrės, bei sulauksit greitai vaikelio, svarbiausia, kad būsima mamytė būtų laiminga, o tai dar labai priklauso ir nuo vyro, nuo jo nusiteikimo, bei elgesio ir aišku požiūrio į viską. :))
Na aš čia taip nelaiku buvau peršalusi,visą savaitę su aukšta temperatūra buvau ir teko vaistukų gerti... Tas man nelabai patinka. Šeip kažkokių labai simptomu dar nejaučiu, kad būčiau pastojusi, tik labai nėra apetito, rodos taip norisi valgyti pridarau visko, prisikraunu pilnas lėkštes o vos po kelių kasnių nieko nenoriu, lyg ir nepykina, gal tik šeip kažkoks šleikštulys maistui yra pastaruoju metu, papučia pilvuką kažkiek ir spenelius niežėti pradėjo. Na bet gal čia dar tik kokie sutapimai. Turiu vasario 17dieną susirgti, tai dar teks palaukti iki tol kad sužinoti kaip kas :))
Ne paslaptis, kad laukimas labai jau sunkus reikalas yra. Bet šią naktį vėl keisti sapnai sapnavosi, save su balta nauja balerinos sukne sapnavauSapnininkuose persiskaičiau, kad nauja suknelė reiškia dukros gimimą, o balta artėjančias vestuves
![]()
Ne būsima, o jau esama mamytė
turim mes jau vieną dukrytę metukų ir 8 mėn. Matai... visokie niuansiukai. Mano vyras darboholikas. Turi savo verslą, daug dirba... O darbas namuose prie kompo. Pas jį visos mintys tuom ir teužimtos. O jeigu nedirba, tada su dukryte žaidžia, lavina ją... man laiko kaip ir nelieka. Pati lendu jam į akis, pati rūpinuosi bent šiokia tokia romantika santykiuose na ir panašiai. šiaip jis labai geras, rūpestingas ir neturiu jokių priekaištų. Tik va kad labai pavargsta nuo darbo, o tai matyt ir įtakoja sexualinį pasyvumą.
o žinok ir aš jaučiau šleikštulį su pirmu nėštumu. Pykint nepykino, bet va irgi taip pat - prisigamindavau visko, o valgyt nebuvo malonu. ir kiti tavo požymiai labai panašūs... na, linkiu happy end'o :***
Na, kad ir kaip bebūtų manau, kad bėdos tikrai ne iš tavo pusės, tiesiog keista, kad vyras taip nenori. Na manasis tai ne dėl vaikelio net taip, tiesiog mylime vienas kita ir viskas natūraliai,savaime gaunasi. Tikiuosi taviškis pasitaisys ir viskas pagėrės, bei sulauksit greitai vaikelio, svarbiausia, kad būsima mamytė būtų laiminga, o tai dar labai priklauso ir nuo vyro, nuo jo nusiteikimo, bei elgesio ir aišku požiūrio į viską. :))