Gritutė parašė:
Kuo arciau mmm diena tuo tie itarimai didejaBet nesinori susipainioti.
![]()
tai laukiam mm dienos
vasarine, sveika prisijungus
stiprybes ir sekmes planuojant
Gritutė parašė:
Kuo arciau mmm diena tuo tie itarimai didejaBet nesinori susipainioti.
![]()
tai laukiam mm dienos
vasarine, sveika prisijungus
stiprybes ir sekmes planuojant
Jei man cia tokie simptomai pries mmm tai tikiuosi, kad pirma ir paskutini karta. Man visos mesos smirda... Vakar valgydama jautiena galvojau, kad ten tik vienas kraujas joje ir tesijaucia, o siandiena pasteto uzsinorejau(nesu jo megeja), tai pakandau lyg ir keistas skonis, bet kai tik ja uzuodziau.... fuuuu.... Man atrodo man db visos mesos ne itin maloniai kvepia. Gal kam taip pries mmm buna?
Gritutė parašė:
Jei man cia tokie simptomai pries mmm tai tikiuosi, kad pirma ir paskutini karta. Man visos mesos smirda... Vakar valgydama jautiena galvojau, kad ten tik vienas kraujas joje ir tesijaucia, o siandiena pasteto uzsinorejau(nesu jo megeja), tai pakandau lyg ir keistas skonis, bet kai tik ja uzuodziau.... fuuuu.... Man atrodo man db visos mesos ne itin maloniai kvepia. Gal kam taip pries mmm buna?
kaip laukiausi, negalejau valgyti rukytu mesos gaminiu, iskart i tuoleta varydavau
pries mm tai nesu girdejus kad kam taip butu
Irena26 parašė:
na vat buvau siandien mieste, nusipirkau nt puodeli ir ryt ryte darysiu o jei neparodys ka reiks daryt merginos?
Nueiti pas savo gine, paziures kas cia tau yra, kodel veluoja ir jei nieko nera, tai su kitu ciklu bandyti vel
bukim optimistes, viskas bus gerai
gritute, man buna uosles paastrejimas, bet nepasakyciau, kad pries pat mm, sakyciau gal kokia savaite ar dvi pries jas
ludicra parašė:
Nueiti pas savo gine, paziures kas cia tau yra, kodel veluoja ir jei nieko nera, tai su kitu ciklu bandyti velbukim optimistes, viskas bus gerai
![]()
gritute, man buna uosles paastrejimas, bet nepasakyciau, kad pries pat mm, sakyciau gal kokia savaite ar dvi pries jas
![]()
ludicra parašė:
Nueiti pas savo gine, paziures kas cia tau yra, kodel veluoja ir jei nieko nera, tai su kitu ciklu bandyti velbukim optimistes, viskas bus gerai
![]()
![]()
as kai buvau preita antradieni pas savo gine, ji man liepe ateisti jei nesulaukciau savo mmm iki 31d.
Gritutė parašė:
Irena26 As manau, kad nesekmes atveju versim nauja lapa ir vel leisimes i darbeliusOi, musu forumiukas bus isbandes visus zinomus budus, kaip pastoti
![]()
Is musu pokalbiu mokslininkai galetu pradeti knygas rasyt![]()
na taip zinoma, o ka daugiau daryti mums... juk nepasiduosim... tik tiek keista, kad nt nieko nerodo kai veluoja mmm jau 14d.
Irena26 parašė:
na taip zinoma, o ka daugiau daryti mums... juk nepasiduosim... tik tiek keista, kad nt nieko nerodo kai veluoja mmm jau 14d.
Oi... 14d jau rimta. Ar gine nieko nemate? Nes cistos yra viena is priezasciu mmm nebuvimui.
Gritutė parašė:
Oi... 14d jau rimta. Ar gine nieko nemate? Nes cistos yra viena is priezasciu mmm nebuvimui.![]()
ji net neziurejo echo, papasakojau kaip yra, ta karta 7 d. velavo mmm, o ji man sako lauk mmm jos turetu buti 24 d liepos, nes man tepliojo rudai birzelio 20 d. ir jei nesulauksiu mmm iki 31 d tada ir pas ja pasirodyti...
6 testuotojų vertinimai
15 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai