Labas rytas, mergaites, nuostabios dienos
!
As tj darbelio daug db turesiu, pavadavimas kolegos ir dar savo..
Kazko esu be nuotaikos
maurute parašė:
Eee, Ludicra, o nuo kokio maisto skauda galvą?![]()
cia tas maitas, tai labai individualu, mano skrandis jautrus, tai buna kad kazko uzvalgau ir skauda ne jis, o galva
man nuo riebalu, ypac gyvuliniu isiskausta galva, nuo labai astraus maisto, nuo visu tu sintetiniu maistu: cipsu, mcdonaldo maisto ir pan. tai situ ir vengiu, bet va jau trecia diena nei is sio nei is to spaudzia smegenis, butu arti mm tai nieko nesakyciau, o jos tik menesio gale
ludicra parašė:
Irena, nu nebezinau ka ir galvot, kas cia su tavim dedasinu man irgi yra velave dvi savaites, ir jokio nestumo nebuvo, bet tada net i galva neemiau, nes nieko neplanavom, tai neprisigalvojau nieko, tai ramu buvo
bet su tavim tai cia kazkokia mistika
![]()
na man irgi idomu... pagal gines skaiciavima tai mmm turetu atkeliauti 24 d., o jei neatkeliaus tai 31 d. keliausi pas ja, jei yra nestumas tai jis niekur nepabegs...
Irena26 parašė:
na man irgi idomu... pagal gines skaiciavima tai mmm turetu atkeliauti 24 d., o jei neatkeliaus tai 31 d. keliausi pas ja, jei yra nestumas tai jis niekur nepabegs...![]()
Tai jau tikrai kad nepabegs
tikekimes jis ten yra pas tave pilvuke
LinuteA parašė:
Tai jau tikrai kad nepabegstikekimes jis ten yra pas tave pilvuke
![]()
noriu ir as tiketi kad jis ten yra... ir kad jis vietoje... o jei mano organizmas negamina to reikalingo hormono, kas gali buti?gal kas zinot?
Irena26 parašė:
noriu ir as tiketi kad jis ten yra... ir kad jis vietoje... o jei mano organizmas negamina to reikalingo hormono, kas gali buti?gal kas zinot?
oij net nezinau..
cia tau i visus klausymus galetu atsakyti tik gine... reikia tau pas normalia nueiti. Nes tas laukimas nieko gero neduos, dar tikrai daug iki 24, sian tik 11 juk!!!
LinuteA parašė:
oij net nezinau..cia tau i visus klausymus galetu atsakyti tik gine... reikia tau pas normalia nueiti. Nes tas laukimas nieko gero neduos, dar tikrai daug iki 24, sian tik 11 juk!!!
![]()
na taip zinauiki 24 dar 2 savaites, o iki 31 d. dar 3 savaites
islauksiu uzsiimsiu kokios veiklos ir pamirsiu kad tokie dalykai darosi...
1 testuotojų vertinimai
22 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai