saulyte999 parašė:
niekada nereikia prarast vilties![]()
jau uzkniso buti pastove ligone
saulyte999 parašė:
niekada nereikia prarast vilties![]()
o tu nebuk:)))
E.D.A.D. parašė:
spurga_e parašė:
o tu nebuk:)))
nu blyn negaliu negalvoti
Ivetut parašė:
E.D.A.D. esi per didele pesimistebiski graziau reik igyvenima ziuret...
![]()
nesupyk bet tu dar palyginus su manim mazokai to gyvenimo matei....zinant visas aplinkybes....patyrti,amziu ir t.t. tiesiog reike kartais............ai
E.D.A.D. parašė:
nesupyk bet tu dar palyginus su manim mazokai to gyvenimo matei....zinant visas aplinkybes....patyrti,amziu ir t.t. tiesiog reike kartais............ai![]()
nesupyk, bet man visiskai vienodai rodo tas tavo amzius, nes laimingumas zmogaus ir geras nusiteikimas ne nuo to tepriklauso...
Ivetut parašė:
nesupyk, bet man visiskai vienodai rodo tas tavo amzius, nes laimingumas zmogaus ir geras nusiteikimas ne nuo to tepriklauso...![]()
ir as manau kad tavo laime apsimestina....demesio stigius ir komentaras i kuri tu isikisai buvo ne tau skirtas
E.D.A.D. parašė:
ir as manau kad tavo laime apsimestina....demesio stigius
jau geriau apsimestina laime su demesio stigiu, nei pesimizmas besiverziantis per visus galus...
E.D.A.D. parašė:
ir as manau kad tavo laime apsimestina....demesio stigius ir komentaras i kuri tu isikisai buvo ne tau skirtas![]()
as neisikisau, o ne kaip visos kitos tave guodziancios pasakiau tiesiai... todel tai ir jau gaunasi ne i tema
Ivetut parašė:
as neisikisau, o ne kaip visos kitos tave guodziancios pasakiau tiesiai... todel tai ir jau gaunasi ne i tema![]()
taip
tau nereiketu manes guosti....nes tau dar viskas priesaki....o as jau viska ta patyriau ir aplamai man paguoda nepakeliui
3 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai