ingiuss parašė:
Is kurio jus rajono esate?galbut kaimynkos, ateity kartu vezimelius stumdysim
![]()
As tai is Klaipedos
ingiuss parašė:
Is kurio jus rajono esate?galbut kaimynkos, ateity kartu vezimelius stumdysim
![]()
As tai is Klaipedos
vaidilita parašė:
Na nzn,paimsiu su ranka ir plausiu,nzn net![]()
Tai tuomet ir man reikes pameginti
koki koncetrata darysi? koks kiekis sodos ant litro vandens?
vaidilita parašė:
As tai is Klaipedos![]()
Gaila, kad ne is Vilniaus
tai tuomet pajuryje stumdysim vezinelius, anyta mano pajuryje musu laukia visada, daznai lankomes
ingiuss parašė:
Tai tuomet ir man reikes pamegintikoki koncetrata darysi? koks kiekis sodos ant litro vandens?
Raso kad arbatinis saukstelis ant litro
ingiuss parašė:
Gaila, kad ne is Vilniaustai tuomet pajuryje stumdysim vezinelius, anyta mano pajuryje musu laukia visada, daznai lankomes
![]()
tai kai darysit susitikima Klaipedoje,as irgi prisijungsiu, jei nieko pries
tamo parašė:
sakau ir as kita cikla plausiu jau su soda,nors gal jau nuo rytojaus pradesiuo proporcijos kokios?
Tamo, tu ir paprastai plausi, ar su spec. tutele?
tamo parašė:
tai kai darysit susitikima Klaipedoje,as irgi prisijungsiu, jei nieko pries![]()
Beabejo, tu ir is Klaipedos?
www.beligu.lt/index.php?aid=585 cia dar info.
Moterys mėgsta naudoti „močiučių metodą“
Norint greitai pastoti, vaginalinė mikroflora turi būti subalansuota. Todėl reikėtų vengti aromatizuotų higieninių įklotų, tamponų, nes jie išbalansuoja vaginos mikroflorą. Taip pat santykiaujant nereikėtų naudoti dirbtinų lubrikantų, aliejų, glicerino, nes jie gali sunaikinti spermatozoidus.
Yra vienas žinomas „močiučių metodas“, kurį mėgsta naudoti moterys, planuojančios nėštumą. T.y. praplauti geriamosios sodos tirpalu lytinius organus prieš pusvalandį iki lytinio akto pradžios.
Tirpalo koncentracija turi būti nedidelė: 1 arbatinis šaukštelis 1 litrui vandens. Šis tirpalas neutralizuoja vaginos rūgščiają terpę ir sudaro palankias sąlygas judėti didesniam kiekiui gyvybingų spermatozoidų.
7 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai