Elzbietaa parašė:
na kazkam padeda o soda tesiog padaro tinkama terpe spermiukam isrugstina rugsty vidinena dar nenumiriau tai manau saugu ne viena yra bandziusi
juk koncetratas mazas
![]()
Nju gal ir taip, tai gal ir as isbandysiu toki metodiuka
Elzbietaa parašė:
na kazkam padeda o soda tesiog padaro tinkama terpe spermiukam isrugstina rugsty vidinena dar nenumiriau tai manau saugu ne viena yra bandziusi
juk koncetratas mazas
![]()
Nju gal ir taip, tai gal ir as isbandysiu toki metodiuka
MargaritaGS parašė:
Nju gal ir taip, tai gal ir as isbandysiu toki metodiuka![]()
pabandyk tikrai
ir mesk is galvos blogas mintis viskas bus gerai trecias kartas garantuotas
uzkibs vietoj ir viskas bus gerai
MargaritaGS parašė:
Sveikos mergaitesir as prisijungiu prie jusu ratuko
![]()
Planuojam vaikeli jau nuo birzelio, bet niekaip nesigaunabuvau pastojusi 2 kartus, 1-as kartas buvo nesivistantys, 2-as negimdyvinis. Labai paveike psichologiskai, kaip galvojat ar galetu buti priezastis mano dabartynio nepastojimo, pastovus nerimas ir mintis gad bus taip pat?
![]()
Sveika
Jei atvirai, tai as galvoju kad mano nepastojimo priezastis lygiai tokia pati..
As po negimdyvinio negaliu atsigauti, vis galvoju koki jau dideli pilvuka tureciau ir t.t.. Labai emociskai paveike, ypac po pusantru metu pastojimo.. Ir todel dabar net nzn ar sugebeciau net apsidziaugti II juosteles pamaciusi, kol visu kraujo tyrimu nepadarytu ir nepatvirtintu kad viskas taip kaip turi buti..
Zodziu, as asmeniskai nusipirkau valerijonu, tai jauciuosi geriau beissimieganti ir ramesne
shpyga parašė:
Sveika![]()
Zodziu, as asmeniskai nusipirkau valerijonu, tai jauciuosi geriau beissimieganti ir ramesne![]()
šaunuolė
Naujokei
sveikutė,planuokime kartu
ingiuss parašė:
Ar is planuojanciu kuri nors geria kava?kaip manot tui itaka nestumui? AS pati asmeniskai be kavos negaliu, as turiu bent viena puodeli butinai isgerti, tik va nusipirkau be kofeino
![]()
![]()
Labas rytas visoms
Geriu as ta kava,va ir dabar geriu
tik tiek,kad dar pries kelis menesius geriau ir rytais ir popiet ir kai noredavosi dar 3 puodeli, o dabar tik ryte tegeriu
na buna zinoma ir isimciu, bet stengiuosi save riboti vienu puodeliu kavikes
MargaritaGS parašė:
![]()
Planuojam vaikeli jau nuo birzelio, bet niekaip nesigaunabuvau pastojusi 2 kartus, 1-as kartas buvo nesivistantys, 2-as negimdyvinis. Labai paveike psichologiskai, kaip galvojat ar galetu buti priezastis mano dabartynio nepastojimo, pastovus nerimas ir mintis gad bus taip pat?
![]()
sveika prisijungusi
taip taip ir dar karteli taip,psichologinis barjeras yra. Oj, linkiu,kad pavyktu negalvoti apie blogus dalykus
tamo parašė:
Labas rytas visomsGeriu as ta kava,va ir dabar geriu
tik tiek,kad dar pries kelis menesius geriau ir rytais ir popiet ir kai noredavosi dar 3 puodeli, o dabar tik ryte tegeriu
na buna zinoma ir isimciu, bet stengiuosi save riboti vienu puodeliu kavikes
![]()
Labas rytas mergaites
ir va pradejau ryta su kavos puodeliu ;). Siandien matavau BT tai nukrito zemiau nei vakar, vadinasi ovuliacija pas mane dabar bus tikrai, po biski kils... ir gimdos kaklelis labiau prasiveres, visa nakti nerimastingai nemiegojau, po myliuko saugojau,kad neisbegtu nauji gyventojai, bet atsikeliu, ziuriu ju nera jau pas mane, vadinasi jie viduje jau
MargaritaGS parašė:
![]()
![]()
Sveika, aš taip pat planuoju nuo birželio. Kiekvieną ciklą vis laukiu, bet kol kas nieko.
Įdomu kiek tau metų? Matau, kad vaikų neturi.
ingiuss parašė:
Labas rytas mergaitesir va pradejau ryta su kavos puodeliu ;). Siandien matavau BT tai nukrito zemiau nei vakar, vadinasi ovuliacija pas mane dabar bus tikrai, po biski kils... ir gimdos kaklelis labiau prasiveres, visa nakti nerimastingai nemiegojau, po myliuko saugojau,kad neisbegtu nauji gyventojai, bet atsikeliu, ziuriu ju nera jau pas mane, vadinasi jie viduje jau
![]()
o as nusprendziau nebematuoti nuo kito ciklo BT, pasikliausiu OT ir savijauta
nes man jau kazkokia liga vystosi
atsibundu jei paryciui apie 4, o keltis 6, tai kaip kvaisa,bijau pasisukti, nervuojuos,kad nebebus nepertraukiamo miego 3 valandu ir BT ne pagal taisykles matuosiuos
ingiuss parašė:
Labas rytas mergaitesir va pradejau ryta su kavos puodeliu ;). Siandien matavau BT tai nukrito zemiau nei vakar, vadinasi ovuliacija pas mane dabar bus tikrai, po biski kils... ir gimdos kaklelis labiau prasiveres, visa nakti nerimastingai nemiegojau, po myliuko saugojau,kad neisbegtu nauji gyventojai, bet atsikeliu, ziuriu ju nera jau pas mane, vadinasi jie viduje jau
![]()
O vakar naudojai soda?
10 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai