Kimmi parašė:
Man dar tepa po abrazijos 06.06... tai sunku suprast kada menesines prasides![]()
Nebijokit. Man tepliojo 3 savaites, mm atejo praejus 47 dienoms..
Kimmi parašė:
Man dar tepa po abrazijos 06.06... tai sunku suprast kada menesines prasides![]()
Nebijokit. Man tepliojo 3 savaites, mm atejo praejus 47 dienoms..
Aistulia614 parašė:
Sveikos merginos as su tokiu klausimėliu. Abrazija dare lapkričio mėnesį jau kaip ir nemažai laiko praėjo ir mmm susitvarkė reguliarios ir ov jausti pradejau tik va…
Man MM irgi po abrazijos pasidare negausios ir trunka tik 4-5 dienas , o iki tol 6-7 dienas
Aistulia614 parašė:
Sveikos merginos as su tokiu klausimėliu. Abrazija dare lapkričio mėnesį jau kaip ir nemažai laiko praėjo ir mmm susitvarkė reguliarios ir ov jausti pradejau tik va…
Man taip pat negausios buvo po abrazijos, o paskutinį pusmetį iš viso porą dienų ir baigta.
Aistulia614 parašė:
O man atvirksciai, pries tai budavo 4-5 dienas, dabar 7-8
Aistulia614 parašė:
As pries nelaime sirgdavau 7dienas,dabar tik 3 dienas, bet dvi is 3 d toookios gausios, vos ne namie buti reikia.
orchidee parašė:
Ir pries nelaime niekad nejausdavau ovuliacijos, o dabar jauciu nemalonius pilvo maudimus ir nugaros apacios skausma. Jau dvi ovuliacijos tokios buvo.
As taip Pat pradejau jausti ov po nelaimes bet pagalvojau gal tiesiog pradėjau labiau stebėti savo organizmo siunčiamus signalus. Tik va kad niekaip nepavyksta pastoti jau pradedu nerimauti gal kas netaip, gal per abrazija kažką netaip padarė... Na bet vis dar save raminu kad gal dar tiesiog nelaikas. Nes vis dar esu tarsi apsėsta minties apie vaikelį, o kaip daug kas sako, kad leliukas ateina netikėtai. Na merginos visoms linkiu kuo greičiau pastoti nes po to ka patyrėm mums to labai reikia.
105 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai