-Karma- parašė:
Dėve dėve, išėjau vistiek su ašarom akyse, bet iš laimės, prieš savaitę nei vaisiuko nei širdelės nebuvo lygiai 6 sav., o dabar mačiau vaisiuką, atitinka laiką ir …
Jetus kaip džiaugiuosi!!!!
-Karma- parašė:
Dėve dėve, išėjau vistiek su ašarom akyse, bet iš laimės, prieš savaitę nei vaisiuko nei širdelės nebuvo lygiai 6 sav., o dabar mačiau vaisiuką, atitinka laiką ir …
Jetus kaip džiaugiuosi!!!!
karapuznike parašė:
Tik tokia patirti patyrusios sitaip supras.as ir sedziu kaip ant adatu.atrodo praeita pirmad.buvau.viskas gerai buvo.o db.vel neramu.laukiu trec.nes gavau vieta ech…
Uoj pilnai tikiu o pl kokia tavo istorija? Kada vel pastojai?
karapuznike parašė:
Tik tokia patirti patyrusios sitaip supras.as ir sedziu kaip ant adatu.atrodo praeita pirmad.buvau.viskas gerai buvo.o db.vel neramu.laukiu trec.nes gavau vieta ech…
Nu va atrodo vos neimk ir kiekvieną savaitę eik tikrintis, tikrai tikrai geriausiai viena kitą galim suprasti
aš jau nerašau nėštukių temoje apie savo nuogastavimus, nes gi saky kam čia lakstau pas tą ginę be reikalo, ramiai laukti, kad mintys prišaukia veiksmus ir pan., nežinau kaip jums, bet man taip nepavyktų relaksuoti
Keise parašė:
Uoj pilnai tikiu o pl kokia tavo istorija? Kada vel pastojai?![]()
2 nesivystancius turejau.po pirmojo ryzausi tik po metu bandyt.turiu suneli.rugseji vel turejau abrazija.po 3men pradejom bandyt.ir tik po vizito pas daktare nusiraminu 🙈
-Karma- parašė:
Nu va atrodo vos neimk ir kiekvieną savaitę eik tikrintis, tikrai tikrai geriausiai viena kitą galim suprastiaš jau nerašau nėštukių temoje apie savo nuogasta…
Valio😀 kaio faina ir malonu girdeti. Pagalvojau turbut kad tiek kanciu jau iskenteta todel ir nera tu bloguju nestukes simptomu
na ta prasme kad eme ir pagerejo savijauta
jau ir taip prikentieta daug
labai dziugu
karapuznike parašė:
2 nesivystancius turejau.po pirmojo ryzausi tik po metu bandyt.turiu suneli.rugseji vel turejau abrazija.po 3men pradejom bandyt.ir tik po vizito pas daktare nusira…
Tai iskart ir kibo?
-Karma- parašė:
Nu va atrodo vos neimk ir kiekvieną savaitę eik tikrintis, tikrai tikrai geriausiai viena kitą galim suprastiaš jau nerašau nėštukių temoje apie savo nuogasta…
Aha tikrai lb lengva kalbet tom kurios nk panasaus nepatyre.. kaikurios laukiasi jau ketvirto ir nkd nk panasaus nera buve isnesioja pagimdo ir viskas puikiai .. tai tkr nkd nesupras musu...
Keise parašė:
Tai iskart ir kibo?![]()
Ne.gruodi pradejom.o va balandi pastojau.
Keise parašė:
Aha tikrai lb lengva kalbet tom kurios nk panasaus nepatyre.. kaikurios laukiasi jau ketvirto ir nkd nk panasaus nera buve isnesioja pagimdo ir viskas puikiai .. ta…
Kitos net nezino kad isvis tokiu dalyku buna.mano pvz.nei vienai draugei ner taip buve.tai kazkada keliom papasakojau kaip man buvo tai zejo isizioje.tipo dar ir taip buna 🙈
-Karma- parašė:
Įsigyk doplerį - apramins dūšelę
14 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai