-Karma- parašė:
Dar neplakė 😔
Blemba kaip tampo nervus
yra tokia programėlė “baby heart” gal vadinasi... sako, kad pagauna širdelę..
Bet gal dar tai ir anksti... nu nežinau
-Karma- parašė:
Dar neplakė 😔
Blemba kaip tampo nervus
yra tokia programėlė “baby heart” gal vadinasi... sako, kad pagauna širdelę..
Bet gal dar tai ir anksti... nu nežinau
TheHappiest parašė:
Blemba kaip tampo nervusyra tokia programėlė “baby heart” gal vadinasi... sako, kad pagauna širdelę..
Aš jau buvau svarsčiusi doplerį nusipirkti, kad namuose turėti, nes ir po dvylikos sav. manau ta ramybė neateitų, bandysiu skambintis ginei, žiūrėsiu, ką ji sakys, dabar pilnos septynios sav., tai jau tikrai šią sav. turi būti širdelė, jeigu nebus tai kaip ir viskas aišku.
-Karma- parašė:
Aš jau buvau svarsčiusi doplerį nusipirkti, kad namuose turėti, nes ir po dvylikos sav. manau ta ramybė neateitų, bandysiu skambintis ginei, žiūrėsiu, ką ji sakys, …
Tikiuosi priims tave
-Karma- parašė:
Buvau praėjusį pirmadienį, tai kitas vizitas turėjo būti po dviejų savaičių, mano ginė įsitikinusi, kad nėra čia ko nuolat stebėti, ir tai kas dvi sav. jau maksimum…
Tai ir sakykit, kad rudai patepliojo. Geriau jau pasitikrinkite nei pergyvensite dabar visą laiką. Nenoriu gasdinti, bet man ir rudas tepliojimas dabar jau neduotų ramybės. Pasiskambinkite gydytojai, pasakykite kaip jaučiatės, kad neramina patepliojimas ir kraujo tyrimas. Manau kiekviena normali ginė priims
Man ginekologė iš vis sakė, kai teplioja rudai ar krauju iškart važiuoti į priimamąjį ir tegu žiūri kas yra. Jau trečią kartą įstikinu, kad geriau būt žymiai budresnei ir dėl menkiausio nerimo pasitikrinti
-Karma- parašė:
O ką sakyti jeigu dar nekraujuoju? nesu susidūrusi su tuo, gal drąsos mažiau turiu veržtis kažkur be eilėsminčių turiu pasiskambinti būten savo ginei, kuri…
Butinai nueik. Kaip ir dauguma sako-padejok 😶 gi taip nuproteti galima...savaite laiko nezinioje...man pries ov.5 dienas kokias plese pilva desinej pilvo apacios pusej ir tai sunerimusi buvau kad kaip niekad skauda ir skambinausi ginei pasikonsultuoti;) buk tada drasesne ijunk durniu ir skambinkis
Jorksyre parašė:
Butinai nueik. Kaip ir dauguma sako-padejok 😶 gi taip nuproteti galima...savaite laiko nezinioje...man pries ov.5 dienas kokias plese pilva desinej pilvo apacios pu…
Tai išsiprašiau, jau varau į kliniką privačiai šiandien dirba, įterps mane kažkur.
-Karma- parašė:
Tai išsiprašiau, jau varau į kliniką privačiai šiandien dirba, įterps mane kažkur.
Fantastika🙄linkiu isgirsti geras naujienas-nuosirdziai to linkiu
-Karma- parašė:
Sekmes.lauksim geru naujienu🎈🎈
-Karma- parašė:
Laukiam žinių!
Dėve dėve, išėjau vistiek su ašarom akyse, bet iš laimės, prieš savaitę nei vaisiuko nei širdelės nebuvo lygiai 6 sav., o dabar mačiau vaisiuką, atitinka laiką ir širdutė plaka, kiek nervų man tai kainavo, gydytoja pasakė kad tiesiog reikės išgyventi tą laiką iki 12 sav.
5 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai