linaur parašė:
Man dar ir 3 cistos po A atsirado, tai Duphastonas tik jas panaikino, bet mmm neissauke
Siaubas.. man ir snd mm turejo but kolkas ramu
linaur parašė:
Man dar ir 3 cistos po A atsirado, tai Duphastonas tik jas panaikino, bet mmm neissauke
Siaubas.. man ir snd mm turejo but kolkas ramu
Blem biski issigandau... net nzn ar cia reiktu dziaugtis jei taip ar ka.. turiu nemazai testu .. tad nutariau vakar pasidaryt dariausi tai tkr tkr nk nerode ismeciau snd pakartojau su popietiniu slapimu ciut isvarvinau nu ir matau kazka lb lb blankiai bet tkr yra.. nenufotkinsiu nes kamera sugedus mano.. ir ziauriai varo i tuoleta nzn ar tai kazka reiskia.. ryt darysiu ryte vel bus aisku kas kaip...siandien butu 8d po to nesaugaus myliuko
Keise parašė:
Blem biski issigandau... net nzn ar cia reiktu dziaugtis jei taip ar ka.. turiu nemazai testu .. tad nutariau vakar pasidaryt dariausi tai tkr tkr nk nerode ismecia…
Aš rytoj testo nekartočiau,palaukčiau kokias 3d ir tada jau tikrai butu aišku,nereikėtų vaiduoklių ieškoti. 😉
LiepElija parašė:
Aš rytoj testo nekartočiau,palaukčiau kokias 3d ir tada jau tikrai butu aišku,nereikėtų vaiduoklių ieškoti. 😉
Tai bet kokiu atveju daug as ju turiu:)) negaila tikrai
o jei kazkas bus faktas kad turi but ryskesnis nei siandien
Lin-lin parašė:
sveikos. kada po abrazijos reikia pasirodyti savo gydytojui (gin.)?
As po 2sav ejau
Lin-lin parašė:
sveikos. kada po abrazijos reikia pasirodyti savo gydytojui (gin.)?
Aš ėjau po 3 savaičių.
Lin-lin parašė:
Ačiū. Ar buvo kam, kad po abrazijos porą dienų labai labai minimaliai tepliotų, o paskui pliūpsniais ar lašėte lašėtų?
Man labai netolygiai kraujavo. Sekancia diena po A vos vos tepliojo, poto lyg gausiau, tada isvis nustojo, galvojau va kaip gerai, kad tiek neilgai truko...sekancia diena jauciu net bega per kojas....tai 10 dienu tikrai kraujavau tai stipriau,tai silpniau, tai isvis nieko nebuvo
Na o as ryt keliausiu tyrimu darytis del afs ir kibsim vel i darbus. Vyras net rankom trina kaip laukia kada vel planuosim
13 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai
11 testuotojų vertinimai