Monetka parašė:
Ačiū labai... Panikuotoja esu biškį. Išsigandau tikrai pamačius mažesnius skaičius :/
Jis po poros valandu gali rodyt dar kitokius skaičius, tai nepergyvenkit viskas gerai
Monetka parašė:
Ačiū labai... Panikuotoja esu biškį. Išsigandau tikrai pamačius mažesnius skaičius :/
Jis po poros valandu gali rodyt dar kitokius skaičius, tai nepergyvenkit viskas gerai
Monetka parašė:
Stresas ant vakaro,.net jau bliaunu.... Tyrimai buvo daryti:
11-29: HCG - 243,2 / progesteronas - 87,86
Normalus tas jūsų progesteronas man papildomao vartojant tik tokie skaičiai buvo nestreduokit🙂
Sveikos,
gal galėsit patarti - po persileidimo vėl turiu teigiamą nėštumo testą. Dabar 3 savaitės su centais (mėnesinės pagal viską šeštadienį prasideda). Pasidariau PRG ir HCG. HCG aukstas (7822,6), bet PRG zemas (17,85 nmol/l). Iskart susiveikiau Besins kapsulių, vartoju 3 kartus per dieną, gydytoja tiek ir rekomendavo. Kaip manot, ar mano atveju nereikėtų leidžiamo PRG?
Nes aukštas HCG, tai gal dar pavyktų išsaugoti...
Brigitaae parašė:
Sveikos,
Sveika. Aš taip pat turėjau 2 nesėkmingus neštumus, pastojus 3 kartą, naudojau ovules 2 kart dienoje, ryte vakare, ir nebesėkiau progesteroną, kadangi ir taip maksimalią dozę naudojau, tai taip jau sakant nieko nepakeisčiau jei jau būtų lemta, tačiau papildomai šį sykį vartojau aspiriną, ir kol kas sėkmingai vystosi😊 linkiu pozityvumo😊
Labas, ziauriai nuliūdau kai gavau siandien tyrimo atsakymus. 2 sav geriau po 4 gepretixo per diena o prg is 18 pakilo dabar tik 26,72 . Gine sako nera taip jau blogai, vaisius vystosi gerai. Nu bet kur kiek info žiūrėjau ir skaiciau mano net normos toli grazu nesiekia.
Samaa parašė:
Labas, ziauriai nuliūdau kai gavau siandien tyrimo atsakymus. 2 sav geriau po 4 gepretixo per diena o prg is 18 pakilo dabar tik 26,72 . Gine sako nera taip jau blo…
O nebandėt ovulių? Gal jums gepretixas blogai savinasi?
pušynėlis parašė:
O nebandėt ovulių? Gal jums gepretixas blogai savinasi?
As naudoju kokius gine sake ir kokia doze, pati savavališkai baugu keisti vaistus, beto as juos naudoju per apačia, buvau ne taip parasiusi
5 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai