Alie parašė:
Sveikos, Prg pirmadieni buvo 50.94, siandien 38.89. Pagal MM 4+4. Laukiu atsakymo is ginekologes, ar labai extra ir skambint ar dar viska imanoma sutvarkyttaip nesk…
Tiesiog šiek tiek padidinti naudojamą prg dozę.
Alie parašė:
Sveikos, Prg pirmadieni buvo 50.94, siandien 38.89. Pagal MM 4+4. Laukiu atsakymo is ginekologes, ar labai extra ir skambint ar dar viska imanoma sutvarkyttaip nesk…
Mažylė1 parašė:
Prg nenaudoju, tik duphaston
Alie parašė:
Prg nenaudoju, tik duphaston
Duphaston yra didrogesteronas, arba padidinti Duphaston dozę iki kok ginekologė atsakys arba prijungti progesteroną, pvz 1 ovulė per dieną.
Greta Sir parašė:
Sveiki, gal kas parduoda gepretix?
Mėginkite vaistineje prašyti as nors ir turiu receptą niekada nepraso ir duoda gal kad miestelyje gyvenu nezinau
LauraSam parašė:
Sveikos . Man apie 5 sav, ar labai blogai su tyrimais?
Kelčiau prg bent min iki 50, o geriau ir daugiau.
Sveiki. Siandien buvau pas gine , pagal echo mato penkta sav nors pagal menesines 5 sav ir 6 dienos, progesteronas zemas 36,3 . Sako po sav daryti vel progesterona ir echo tai nezinau, ar cia jos abejingumas ar nera tokia tragiska situacija.. nors pati jau pradedu susitaikyti su blogiausiu variantu
LauraSam parašė:
Sveiki. Siandien buvau pas gine , pagal echo mato penkta sav nors pagal menesines 5 sav ir 6 dienos, progesteronas zemas 36,3 . Sako po sav daryti vel progesterona …
Gal kazkas turite dhupason parduoti? Nes jam recepto irgi negavau..