opchocolate2 parašė:
Sveikos,
Turite skambinti i pati vaisingumo centra. Galite pamineti konkreciai pas ka norite, jei bus vietos uzrasys arba jie paskirs
opchocolate2 parašė:
Sveikos,
Turite skambinti i pati vaisingumo centra. Galite pamineti konkreciai pas ka norite, jei bus vietos uzrasys arba jie paskirs
Simansy parašė:
Turite skambinti i pati vaisingumo centra. Galite pamineti konkreciai pas ka norite, jei bus vietos uzrasys arba jie paskirs![]()
Ačiū bet aš viską žinau, kad reik skambint į vaisingumo centrą, ten jau buvo skambinta dė to ir klausiu kaip reg per e. sveikatą
plius nežinau ką paminėti pas ką reg nes nežinau kokie spec ten dirba
Laba diena, esu čia naujokė😊 esu nuėjusi jau ilgą kelią dėl savo ilgai laukiamo stebukliuko🥰, buvo visko ko pasėkoje buvau nusiųsta pas genetikę ir po gautų atsakymų iš jos, dabar esu siunčiama į Vilniaus Santaros vaisingumo centrą konsultacijai, tik gal galėtumete patarti pas kokį gydytoja galėčiau registruotis😊Ačiū labai lauksiu žinių
Sveiki, na kai as registravausi tu kurių norėjau dekrete buvo. Tai sakau tada pas ka greičiausiai. Gavau Andre Amšienę. Tai nepatiko. Bet aš šiaip gal jautresnė 🤷🏼♀️ bet nemaloniai bendravo, pasakė kad neįdomu. O paskui to pačio klausia. Sakau tai as jums bandžiau sakyt 🤷🏼♀️ na tokia įdomi. Nelabai norėčiau antra karta pas ja atsidurti
Moska parašė:
Sveiki, na kai as registravausi tu kurių norėjau dekrete buvo. Tai sakau tada pas ka greičiausiai. Gavau Andre Amšienę. Tai nepatiko. Bet aš šiaip gal jautresnė 🤷🏼…
As pas ja lankausi. Kol kas prisiskaiciau nekokiu atsiliepimu apie ja. Bet atrodo nenoriu daryti isvadu remiantis kitu patirtimi. Bendravimas man neturi reiksmes. Labiau pergyvenu del kompetencijos.
Kokia Jusu patirtis su ja? Ar pavyko?
Opelomega parašė:
Laba diena, esu čia naujokė😊 esu nuėjusi jau ilgą kelią dėl savo ilgai laukiamo stebukliuko🥰, buvo visko ko pasėkoje buvau nusiųsta pas genetikę ir po gautų atsakym…
Arba Gricius arba Žitkutė
Lena321 parašė:
As pas ja lankausi. Kol kas prisiskaiciau nekokiu atsiliepimu apie ja. Bet atrodo nenoriu daryti isvadu remiantis kitu patirtimi. Bendravimas man neturi reiksmes. L…
Kol kas nieko nepavyko. 🤷🏼♀️ Na bent su manim bendravo atžagariai. Sakau momemntas buvo kai pradejau pasakot ir ji mane sustabde. Sako man neįdomu. 🤷🏼♀️ Atejau su tyrimais nieko nekomentavo. Kalbejo terminais. Ir pyko kad as nesuprantu ko ji klausia 🙈 na bet cia mano patortis. Niekada stnegiuosi labai nesiremti atsiliepimais. Bet kol kas kaip minejau man nepatiko 🫢
Lena321 parašė:
As pas ja lankausi. Kol kas prisiskaiciau nekokiu atsiliepimu apie ja. Bet atrodo nenoriu daryti isvadu remiantis kitu patirtimi. Bendravimas man neturi reiksmes. L…
Lankiausi. Bendravimas šaltas, mažai komentavo kas kaip vyksta. Ivf nepavyko. Tai iš savo pusės rekomenduoti negaliu. Nors skaičiau, kad buvo pas ją ir sėkmingų istorijų.
Moska parašė:
Sveiki, na kai as registravausi tu kurių norėjau dekrete buvo. Tai sakau tada pas ka greičiausiai. Gavau Andre Amšienę. Tai nepatiko. Bet aš šiaip gal jautresnė 🤷🏼…
Daug esu girdėjusi blogų atsiliepimų apie ją forume, o kai rinkausi gerą, profesionalią, empatišką ginekologę, kuriai tikrai rūpi, įdomu ir nori padėti per manodaktaras.lt, tai pas ją vizitai visi užimti!, nėra beveik nieko laisvo! Nesuprantu kodėl... 😵 Ir niekas neparašo atsiliepimų apie ją...
9 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai