2012.11.13 22:06 (prieš 13 m.)
ingiukas parašė:
mazyli jie cia pradeda saugot kai baigias pirmi trys menesiai. iki tol juk tas pavojingiausias laikas. niekam nepaslaptis, ir itariu visos pastebejot, kaip vietinem "mamytem" nusispjaut i savo nestumus, ruko kaip kaminai, geria kaip geri seniai, o ir tie visi gazuoti ir energetiniai gerimai vienas po kito vartojami. tai kai pasiziuri kaip elgiasi nesciosios, pradedu suprast, kad tikrai yra situaciju, kad medikams net neverta stengtis issaugoti gyvybe, kai pacioms "mamoms" i jas nusispjaut....
jie juk nemato, ar tu viena is tu keliu, kurioms tikrai rupi maziukas, ar tiesiog viena is daugelio - kurioms nusispjaut.
Visiskai sutinku. Darbe valgykloje sedejo nescioji, ir siurbia coca cola, as ir sakau bendradarbiui - nescia ir geria cola...O jis - tai kas, mano zmona su abiem vaikais gere, ir nieko. Nieko as jam nesakiau, bet jo vaiku nuotrauku komentuoti irgi nesinori, kazkokie perauge, mergaite 7 metu jau turbut liemenele detis galetu
Ko noreti, nulekem iki Mcdonaldo su MB dar pries visus nestumus, sedi seima, vezimelyje kudikis gal daugiau nei 6 men, rankoje iduota bulvyte ir jis ja ciulpia, visus tuos natrio....
ir veidukas visas isbertas
Cia sita tema diskusiju be galo be krasto... Tad teisingai ir sakote, daktarai pagal visuomene...
As i ligonine vaziavau su dideliais skausmais, krajavimu nebuvo, abu kartus man echo is karto paziurejo, ar sirdute plaka ir vaikelis juda, man nusiraminti uzteko...