mes irgi bandysim iki turgaus nulekt, aisku, jei tik sugebesim atsikelt
linkiu greit ir pagimdyt
tikiuosi vaiksciojimas pades
taip tingiu ta tase krautis, kad net baisu.... beveik viska turiu, tik va noro ja detis jokio....
Greta parašė:
Rytoj vaziuojam i belfast turgu,kiniecius ir Ikeavaiksciosiu daug,tai gal ir jau greitainpagimdysiu
![]()
as savo mazyle pagimdziau lygiai budama 39 dienu.Taip pat isejau pasivaikscioti(apie 4 val) vos namo beparejauO nakti uzejo saremiai.
marianute parašė:
MonikaMarijatikiuosi tu jau gimdai
arba jau labai arti gimdymo
laikau uz tave kumscius kad tik viskas naturaliai butu
labai to tau linkiu is visos sirdies
![]()
Sveikute nuo 10.lapkricio dienos 6val esu ligoninei po patikros 2cm atsivere gimdos kaklelis vaikeliuj viskas gerai .. Tai va nuo 22:00 -22:50sokinejau ant kamuolio.esu jau ketvirta para be miego normalaus laikaus is paskutinio be epiduro stengiuos but stypri skausmuose jau dideliuose nuo ketvirtadienio 3ryto iki dabar jie styprus jie dazneja.ir dazneja esu labai patenkinta prieziura ziuresim kaip per gimdyma bus.mano vyras su mama mano vaziavo namo o as likau ligoninej.
MONIKAMARIJA parašė:
Sveikutes kaip laikotes as ligoninei tikiuosi jau vakare laikysiu angeliuka :)reikalai pajudejo 2cm ir vis veriasi sokineju ant kamuoliuko su pertraukom lb skauda bet kenciu be epiduros. Parasysiu daugiau ..kai pagimdysiu :* visoms geros dieneles
laba :). na jauCiu kad tave reikia sveikinti jau.
gintare2222 parašė:
as savo mazyle pagimdziau lygiai budama 39 dienu.Taip pat isejau pasivaikscioti(apie 4 val) vos namo beparejauO nakti uzejo saremiai.
tai gal ir man taip pasiseks.
MONIKAMARIJA parašė:
Sveikutes kaip laikotes as ligoninei tikiuosi jau vakare laikysiu angeliuka :)reikalai pajudejo 2cm ir vis veriasi sokineju ant kamuoliuko su pertraukom lb skauda bet kenciu be epiduros. Parasysiu daugiau ..kai pagimdysiu :* visoms geros dieneles
tuoj jau bus tavo dziaugsmelis ant ranku, o gal net jau yra, kai prisimenu nesu patyrus jauciu gyvenime tokio dziaugsmo daugiau, nei kai atnesa tavo mazuteli ir gali juo dziaugtis kiek nori
ingiukas parašė:
nu va, pagaliau prisiruosiau susidet tasiuka del ligonines![]()
gal turit kokiu patarimu ko tikrai nereiks, o ka butina turet?
kiek intike ziuriu sarasu, vos ne visi skirtingi, o pati jau atrodo net nebezinau ko ir bereikia... ( taip, smegeneles jau paciuoze nuo visko)....
man reikejo rubeliu leliukui, ta jau zinai, daaaug pamperiu nes kakojo kas 10 min, paklotelis keistis pampams,paketu storuju tu po gimdymo, ranksluoscio tamsaus ir dezinfekato, kelnaiciu pasikeitimui, i toleta ir susitvarkai, buvau isimetus valgyt paprastu bandeliu ir vandens, nes norejosi valgyt, ziurint kaip kada pagimdysi. telefonas, fotikas, kamera kas be ko. drabuziai gimdymui ir pora drabuziu persirengimui po, gali pramust, tai geriau turet kelias kelnes. maziukui kelis variantus perrengti, daugiau nereikejo, liepe perrengt, nes per siltai buvau aprengus. dantu sepetukas, kremas, pasta.
nu ir lyg viskas ka panaudojau, o prisikrovus buvau visa tase.
1 testuotojų vertinimai
23 testuotojų vertinimai