Kandela parašė:
Aisku ziurekit kur arciau patogiau jums, beja pamirsau pamineti kad ten tie kursai nemokami. Ten aplamai visokiu kursu yra fotografijos, kompiuteriu na bet aisku an…
zinoma,aciu labai uz informacija,gal ir susidomesiu ka gali zinot
Kandela parašė:
Aisku ziurekit kur arciau patogiau jums, beja pamirsau pamineti kad ten tie kursai nemokami. Ten aplamai visokiu kursu yra fotografijos, kompiuteriu na bet aisku an…
zinoma,aciu labai uz informacija,gal ir susidomesiu ka gali zinot
Kandela parašė:
Sveikos mamytes, gal db cia ne i tema bet maciau norite eiti mokintis anglu. Tai zinokit galit eit meginti dungannon wonens centre. Ten vyksta anglu kursai ESOL 2 kart i savaite po 2 val ir dar jusu vaikeli gali priziureti mokestis uz tai 1 svaras. Pati einu tai eina ir lietuve kuri sake kad cia dar geriau nei koledze. Tai galite pameginti registruotis nuo rugsejo pradetumet eit. Jei kam idomu klauskit viska zinau kas kaip :)</blockquotelabuka sudominai mane su tais kursais,krioje vietoje jie cia yra,gal reiktu uzsiregistroti,labai gerai kad gallima ten ir vaikiuka palikti...gali gal daugiau papasakoti kas kaip ten yra? eini pati te?
Kandela parašė:
Sveikos mamytes, gal db cia ne i tema bet maciau norite eiti mokintis anglu. Tai zinokit galit eit meginti dungannon wonens centre. Ten vyksta anglu kursai ESOL 2 k…
labuka sudominai mane su tais kursais,krioje vietoje jie cia yra,gal reiktu uzsiregistroti,labai gerai kad gallima ten ir vaikiuka palikti...gali gal daugiau papasakoti kas kaip ten yra? eini pati te?
..pupse... parašė:
labuka sudominai mane su tais kursais,krioje vietoje jie cia yra,gal reiktu uzsiregistroti,labai gerai kad gallima ten ir vaikiuka palikti...gali gal daugiau papasa…
Su sventemis
tas women centre yra netoli lietuviu pardes Santakos , toje pacioje gatves puseje tik leidiesi truputi zemyn ir yra iskaba ant balto pastato raudonom raidem parasyta.na man pasake apie tuos kursus is sure start jurgita, tai kai nuejau buvo registraturoje moteris pasakiau kad noriu anglu kursus lankyti, tai ji pasake nuo kada prasides ir dave uzpildyt lapa kokiu kursu noriu tai veliau atnesiau tuos lapus ir pasake kad laukt skambucio. Kai paskambino atejau ir laikiau testa kad i kuri lygi eisiu, beja sakiau kad per sure start suzinojau.Na tikiuos aiskiai parasiau
Kandela parašė:
Su sventemistas women centre yra netoli lietuviu pardes Santakos , toje pacioje gatves puseje tik leidiesi truputi zemyn ir yra iskaba ant balto pastato raudono…
Aciuka....su svwntwmis visas mamytes..tai reikes kada bandyti nuvazioti ten.as is moy tai man arti visai.o kaip ten del tu vaiku prieziuros.beja kelinta val ten dazniausiai buna?
..pupse... parašė:
Aciuka....su svwntwmis visas mamytes..tai reikes kada bandyti nuvazioti ten.as is moy tai man arti visai.o kaip ten del tu vaiku prieziuros.beja kelinta val ten daz…
Na ten taves paklaus ar turi vaiku ar reikia priziureti, ten vaikams kaip darzeli grupe padaryta yra viena ir ruse aukle moka ji lietuviskai. Man budavo antrad puse 1 o ketvirtadieniais po 9.45.dar pamirsau pamineti kad kitas mamytes paima is namu ir parveza namo nemokamai, nu zodziu visos salygos mokintis
3 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai