saulyte0925 parašė:
maniskis turbut butu nuo proto nusokes, pagarba tavo vyrui![]()
manajam jau buvo didelis isbandymas 6 savaites po gimdymo....
saulyte0925 parašė:
maniskis turbut butu nuo proto nusokes, pagarba tavo vyrui![]()
saulyte0925 parašė:
nakti jau sulaukem antros mazuliukes, naktele be miego, bet viskas sekmingai, sese jau supuoja dukryte, skirtumas nuo taduko bus 5 savaiteles.Bus labai smagu auginti, vienam mieste gyvenam, bendri vargai, bendri dziaugsmai
juokemes, kam dar rupi koks vaiko kakio skystumas ar tirstumas, kiek atpila ar suvalgo, tik mamai arba kas turi vienodo amziaus vaikucius
![]()
sveikinu sulaukus dukterecios ir mazosios puseseres tavo vaikuciams
Pritariu, del rupinimose del kakuciu, atpilinejimu irr kitu vargeliu, juk mamai viskas labai svarbu... o su kuo dar gali apie tai kalbeti, jei ne su kita mam
ingiukas parašė:
va va maniskis irgi skaiciuoja, kada jau tos 6 savaites praeis
mama11 parašė:
Kaip su skiepukais??? Reikaliukai???
oi ir tau jau visai nedaug beliko
jau bet kada irgi gali sulaukti savo angelelio
skiepuka dar tik viena turejom, lauksim 8 savaiciu apziuros
jupu parašė:
va va maniskis irgi skaiciuoja, kada jau tos 6 savaites praeis![]()
Mes tiek nelaukem
O apziuros ir laukiam, bus 7 savaiciu, 8 skiepas
saulyte0925 parašė:
Mes tiek nelaukem![]()
O apziuros ir laukiam, bus 7 savaiciu, 8 skiepas
![]()
man psihologiskai labai baisu
vis pagalvoju apie tai ir pirma mintis, kad skauda vis dar...nors man rodos siules jau sugijo, bet kazkoki tempima jauciu, tai ir laukiam tu 6 savaiciu
jupu parašė:
man psihologiskai labai baisuvis pagalvoju apie tai ir pirma mintis, kad skauda vis dar...nors man rodos siules jau sugijo, bet kazkoki tempima jauciu, tai ir laukiam tu 6 savaiciu
![]()
man tas keistas tempimas ir baime dar ilgai buvo... bet kadangi vyras svelnus, atsargus ir tikrai rupestingas, tai jis su dideliu noru viskas buvo gerai
jupu parašė:
man psihologiskai labai baisuvis pagalvoju apie tai ir pirma mintis, kad skauda vis dar...nors man rodos siules jau sugijo, bet kazkoki tempima jauciu, tai ir laukiam tu 6 savaiciu
![]()
aisku kiekvienai skirtingai, man plysimu nebuvo, tiesiog viskas turejo susistoti i savo vietas.
10 testuotojų vertinimai
15 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai