Gile. parašė:
Laba diena. Noriu pasiteirauti, ar yra pradžiamokslių, kurios bandė siūti pagal Burda žurnalo iškarpas? Siūvime esu visiškai pirmokė, užsimaniau siūti, tai turiu ti…
Taip aš viską siūnuosi iš burdos. Jei kas neaišku klauskite.
Gile. parašė:
Laba diena. Noriu pasiteirauti, ar yra pradžiamokslių, kurios bandė siūti pagal Burda žurnalo iškarpas? Siūvime esu visiškai pirmokė, užsimaniau siūti, tai turiu ti…
Taip aš viską siūnuosi iš burdos. Jei kas neaišku klauskite.
Aš turiu susiradusi kažkieno instrukciją internete fun-to-sew.blogspot.lt/2012/11/burda-iskarpos-kaip-jas-pasidaryti.html
Viskas atrodo nesudėtinga, kol nepamačiau punkto Nr. 4
Gal tik dabar viskas sudėtinga atrodo. Įsivaizdavau, kad kiekvienam drabužiuo yra atskiros iškarpos, ne taip viskas vienam lape sumalta.
Gile. parašė:
Aš turiu susiradusi kažkieno instrukciją internete fun-to-sew.blogspot.lt/2012/11/burda-iskarpos-kaip-jas-pasidaryti.html
Ten nieko sudėtinga, kaip mįslę įminti. viskas pasakyta tik atsakymą surasti. Svarbu žinoti kaip atrodo kelnių, palaidines ir rankoves lekalai. ir ieškoti pagal spalvas.
Aš jau dabar iškart pamatau ko man reikia. Panašiai kaip su optiniais paveikslėliais 3D kai žiūri žiūri ir staiga iškyla koks dramblys
kaatnesgandras parašė:
Ziuriu visai ramu sitoj grupelej,bet gal man kas geltu patarti kokia medziaga rinktis tylos knygai (quiet book) noriu pasiuti savo mazyliui tik nzn kokia medziaga t…
Jei kalbat apie velcro juostelę, tai medžiaga bet kokia tinka. Juostelės ,,lipučkes" kaip vadinat, yra viena juostelė kibi, o kita pūkuota. Jas prisiūnat ir jos kartu sujungiant detales tinka.
Graikija aciu uz atsakyma.Uzpulsiu jus dabar su klausimais
kokius siulus naudojat is kur perkat siuvimo masinoms? Isigijau Rubina 888 rekomendacijose raso naudoti 120storumo 100%polisterio siulus,dar raso kad visos siuolaikines masinos pritaikytos butent 120 numerio sulams, kur tokiu isigyti?o gal jus kitokius naudojat ir viskas ok ?gal kuri siunciates is ebay?
Gile. parašė:
nežinau kaip su suaugusiu drabuziais , bet aš siuvu iš ottobre žurnalo vaikams , nu labai lengva suprasti . persibraižau ant sviestinio popieriaus iškarpas ir viskas . manau kad ir su burda verta bandyti
kaatnesgandras parašė:
Graikija aciu uz atsakyma.Uzpulsiu jus dabar su klausimaiskokius siulus naudojat is kur perkat siuvimo masinoms? Isigijau Rubina 888 rekomendacijose raso naudot…
Siūlus perku siuvimo reikmenų parduotuvėj. Kiek pažiūrėjau, dažniausiai jie yra 120 nr. Bet džinsui perkui storesnį kiek. O siuvimo mašinos rekomendacija yra ne reikalavimas. Galima ir plonesniu ir storesniu siūt
5 testuotojų vertinimai
23 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai