-Eglė- parašė:
Kad ne visais laikais ir ne visus skiepijo...pvz nei as nei brolis nesam skiepyti,nes pati gydytoja atsisake tai daryt.
o kodėl atsisakė?
-Eglė- parašė:
Kad ne visais laikais ir ne visus skiepijo...pvz nei as nei brolis nesam skiepyti,nes pati gydytoja atsisake tai daryt.
o kodėl atsisakė?
-Eglė- parašė:
o ko cia ta temperatura jums uzkliuvo,net medikai sako,kad iki 38,5 arba kol vaikas jauciasi pakankamai gerai,temperaturos numusinet nereikia,nes temperatura rodo,j…
Man tiesiog keista pats mamytes pasakymas buvo : istveriau iki ryto nesudavus vsistu!!!! (Ot pasiekimas )
Mellis parašė:
Sesės giminaičiui irgi epilepsija, prisižiūrėjo laidų ir sakė nuo skiepų, nors vaikas neskiepintas pasirodo būtent dėl įgimtos sveikatos būklės, tačiau vistiek nuo …
O sesės giminaičiai jums ne giminė?
flavuss parašė:
o kodėl atsisakė?
po pirmojo skiepo mano broliui per 10 minuciu sukilo temperatura iki 40,taigi gydytoja daugiau nei jo nei manes jokiais skiepais neskiepijo,tik uzrasydavo,kad skiepyti...matyt issigando tokios reakcijos ir nusprende nerizikuoti su mumis
Sunny Day parašė:
O sesės giminaičiai jums ne giminė?![]()
Ne, sesės vyro giminės man visiškai svetimi žmonės, o ir kaip gali būti giminės? Bent jau aš nesigiminiuoju su jais.
flavuss parašė:
o čia realiai yra mamų, kurių vaikai nukentėjo nuo skiepų?![]()
Ojjjj,milijonai.... vienai vaiko inkstai padidejo,nesvarbu kad jau pries gimstant tai daktarai pastebejo...kitos vaikui epilepsija nuo skiepu..nesvarbu kad menuo praejo ir epilepsija nebutinai nustatoma tik gimusiam..dar vienos vaikui traukuliai prasidejo,nesvarbu kad esant aukstai temperaturai traukuliai yra normalus reiskinys,bet tiek to...as toleruoju visas..tiek uz tiek pries skiepus
Deimantinė. parašė:
Man tiesiog keista pats mamytes pasakymas buvo : istveriau iki ryto nesudavus vsistu!!!! (Ot pasiekimas )
na turbut kiekviena zinom,kad nera lengva ziuret kai vaikas serga,nesvarbu ar jam dantukas dygsta ir jis niurzga ar sloguoja ar temperaturos turi...taigi jei mama zino,kad vaikui tokios temperaturos numusinet nereikia,bet jai gaila,kad jis serga,tai tikrai zinau,kad sunku susituret,zinant,kad gali ikist zvakute ir vaikui nukris temperatura,bet tuo paciu ir zinant,kad si temperatura reikalinga su ligos sukeleju kovot...man cia viskas atrodo normalu...
-Eglė- parašė:
na turbut kiekviena zinom,kad nera lengva ziuret kai vaikas serga,nesvarbu ar jam dantukas dygsta ir jis niurzga ar sloguoja ar temperaturos turi...taigi jei mama z…
Na taip , as ir laukiu kol vaikas tikrai blogai pasijus... bet nepuolu begt i forumus rekt kad jeee istveriau !!!!
dyleee parašė:
Taip.O kas blogai pasakyta?jei jusu vaikui kazkas nutiktu, per kita aplaidzia mama kazin ka darytumet?sedetumet ir sypsotumetes?nemanau,kad sedetumet rankas sudejus…
Cia pasaka be galo,ta kuri mama neskiepina savo vaiko,jus irgi gali vadinti aplaidzia ,kad skiepinat.Ir bendro sutarimo vargei ar cia galima pasiekti.
17 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
16 testuotojų vertinimai