liniuxs78 parašė:
Na Jūs tikėkit, o aš pasiliksiu prie savo nuomonės![]()
Aš irgi turiu nuomone šiuo klausimu. Dėl įslaptinimų- logiškai mąstant įslaptinti informaciją iš kurios galima užsidirbti ponigų (taikant tyrimų išvadas plačiaijai visuomenei) nėra nei tikslo, nei prasmės. Įslaptinti informaciją būtų verta tada, kai gautos tyrimų išvados neatitnka viešai skelbiamos informacijos (čia neseniai nuskambėjo, kad amerikiečių užkrečiamų ligų kontolės centras (CDC) buvo įslaptinęs tyrimų duomenis, kuriuose yra tiesioginis Tiomersalio ir Autizmo ryšys.) Tokio pobūdžio informaciją suprantu, kad slėpti yra paranku, nes ji gali padaryti neigiamą įtaką vakcinavimo apimčiai, kas atsilieptų gamintojams pelno ir vadinamo kolektyvinio imuniteto sumažėjimu. Tačiau jeigu tyrimai paneigia nenaudingas išvadas arba tyrimų išvados yra palankios big farmai, tuomet tokie tyrimai, tikrai neliks po devyniom spynom- kiekvienas investavęs į tyrimus, siekia iš tyrimų rezultatų uždirbti- tai yra natūralu (už dyką nieko nebūna), todėl palankius rezultatus slėpti yra neracionalu, nelogiška ir nuostolinga (kaip minėjau sutikčiau su tuo tik tuo atveju, kai tyrimus atllieka ir/ar finansuoja valstybinės karinės, slaptosios ir pan. organizacijos).
saulyne parašė:
Taip nebuvo apžiūrėtas(kuriuos jau labai apžiūri,jei net su sloga kaip mamos pasakoja skiepija),bet vaikas mano buvo visiškai sveikas,norite pasakyti kokios ligos p…
Saulyne, dėl raumenų tonuso pabandykite kreiptis pas osteopatą- turėtų padėti.