MineMi1 parašė:
O kokios pas Jus problemos kad iškarto ivf?
Pas vyrą mažai judrumo tik 3% ir mažai normalių spermijų..o man pks yra. Tai bėdu užtenka
Gavus spermos (sėklinio skysčio) tyrimų rezultatus iškyla begalė klausimų: ką jie reiškia ir kaip juos vertinti? Skaityti
visą straipsnįMineMi1 parašė:
O kokios pas Jus problemos kad iškarto ivf?
Pas vyrą mažai judrumo tik 3% ir mažai normalių spermijų..o man pks yra. Tai bėdu užtenka
Vasarytė11 parašė:
Pas vyrą mažai judrumo tik 3% ir mažai normalių spermijų..o man pks yra. Tai bėdu užtenka![]()
Aišku , ir pas mano vyrą tos pačios bėdos 🙈
MineMi1 parašė:
Aišku , ir pas mano vyrą tos pačios bėdos 🙈
O Jus irgi planuojate IVF darytis?
Vasarytė11 parašė:
O Jus irgi planuojate IVF darytis?![]()
Ne neplanuojam , bent kolkas . Pastojom su pirmu labai tikiuosi ir antrą pagausim 🙏
Vasarytė11 parašė:
Pas vyrą mažai judrumo tik 3% ir mažai normalių spermijų..o man pks yra. Tai bėdu užtenka![]()
Pas vyrą 28% judrumas , bet mažai labai taisiklyngos formos nepamenu ar 4 ar 6% atrodo 😶
MineMi1 parašė:
Pas vyrą 28% judrumas , bet mažai labai taisiklyngos formos nepamenu ar 4 ar 6% atrodo 😶
Pas mano vyra prieš ne pilnus metus judrumas buvo 27%, o dabar tik 3%..
Na Jus jau laimingi, kad turit nors viena vaikeli , bet aišku linkiu, susilaukti ir dar gandru
Vasarytė11 parašė:
Pas mano vyra prieš ne pilnus metus judrumas buvo 27%, o dabar tik 3%..![]()
Na Jus jau laimingi, kad turit nors viena vaikeli , bet aišku linkiu, susilaukti i…
O kažkas pasikeitė gyvenime kad taip nukrito ?
Labai linkiu ir Jums ❤️
MineMi1 parašė:
O čia a+b 28%? Bet taisyklingos formos 4% laikoma norma, tai nėra dar blogai, tik aišku, jeigu judrumas ir kiekis mažesni, tada jau taip..
MineMi1 parašė:
O kažkas pasikeitė gyvenime kad taip nukrito ?
Labai linkiu ir Jums ❤️
Ačiū labai❤
Tai, vat kad nieko nepasikeitė
tas pats gyvenimo būdas, toks jausmas kai pagėrė to papildo sermatrop tai dar blogiau padarė..
Smile_bie parašė:
O čia a+b 28%? Bet taisyklingos formos 4% laikoma norma, tai nėra dar blogai, tik aišku, jeigu judrumas ir kiekis mažesni, tada jau taip..
Pas mus nebuvo išskirta a ar b .tiesiog bendrai turbūt. Bet lyg andrologas minėjo jog va tuose netaisyklingos formos ir yra problema , aišku ir judrumas 😶
5 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai