lauretaa parašė:
Man trys sav po idejimo.o tepa diena dienon ir nemazai.vargina jauspejau ir gydyt pasirodyt.padare echo sake visk tvarkoj.
Normalu ;)
Mane irgi užknisdavo, o tepliojau diena dienon pora mėnesiu
lauretaa parašė:
Man trys sav po idejimo.o tepa diena dienon ir nemazai.vargina jauspejau ir gydyt pasirodyt.padare echo sake visk tvarkoj.
Normalu ;)
Caroli parašė:
Normalu ;)
Tikiuosi .kad ne ilgiau negu pora men bus:))
Aurelina parašė:
Ar ką pykino nuo mirenos?
Pykinimas su galvos svaigimu prasidėjo po 5mėn. Bet tai nėra vienintelis šalutinis reiškinys mano atveju Viliuosi,kad su laiku ims viskas gerėti,nes Mirena reikalinga gydymo tikslais, jei ne išsiimčiau ilgai nedvejojusi.
Stregina parašė:
Pykinimas su galvos svaigimu prasidėjo po 5mėn. Bet tai nėra vienintelis šalutinis reiškinys mano atvejuViliuosi,kad su laiku ims viskas gerėti,nes Mirena reika…
Man po mėnesio prasidėjo pykinimas, bet atėjo mėnesinės ir jis dingo, tikiuosi tai neaikartos pastoviai
Auksesofia parašė:
Turiu Mirena jau 6.5 mėn ir jau 3 savaites temperatūra 37-38. Gali būti nuo Mirenos?
Aš klausiau po įdėjimo ar gali būti tokia reakcija, tai sakė ne, o jei iškart įdėjus pakiltų vadinasi infekcija kažkokia. O apie vėlesnį laiką kažkaip net nekalbėjom, bet nemanau kad taip galėtų būti
Aurelina parašė:
Aš klausiau po įdėjimo ar gali būti tokia reakcija, tai sakė ne, o jei iškart įdėjus pakiltų vadinasi infekcija kažkokia. O apie vėlesnį laiką kažkaip net nekalbėjo…
Aurelina parašė:
Aš klausiau po įdėjimo ar gali būti tokia reakcija, tai sakė ne, o jei iškart įdėjus pakiltų vadinasi infekcija kažkokia. O apie vėlesnį laiką kažkaip net nekalbėjo…
Tai kitur problemos ieškoti reik
Sveikos. Spiralę įsidėjau trečiadinį ir vakar su vyru pabandėm pasimylėti, viskas gerai gerai bet įėjus giliau pasakė, kad labai skaudžiai duria.. Sakė paliko 7mm siūlą ir, kad jis vėliau kažkaip turi suminkštėti... Gal kam buvo panašiai? Galvoju dar palaukti ir tada jei ką trumpinti siūlą
vesta.jociute parašė:
Sveikos. Spiralę įsidėjau trečiadinį ir vakar su vyru pabandėm pasimylėti, viskas gerai gerai bet įėjus giliau pasakė, kad labai skaudžiai duria.. Sakė paliko 7mm s…
Galima trumpinti,jei duria o seip apie savaitele reikejo palaukti ;)