TiesiogLove parašė:
Sveikos. Skaitau kad spirale deda 7 d nuo mm pradzios. O jei dar po gimdymo nesergi tai negalima deti?
Taip, as nebuvau susirgus ir idejo 3 men po gimdymo, sussirgau tik po metu
TiesiogLove parašė:
Sveikos. Skaitau kad spirale deda 7 d nuo mm pradzios. O jei dar po gimdymo nesergi tai negalima deti?
Taip, as nebuvau susirgus ir idejo 3 men po gimdymo, sussirgau tik po metu
TiesiogLove parašė:
Buvo 3men po gimdymo , idejo.
keit parašė:
Sakykit o po idėjimo spiralės kai reik ateit po mėnesio-kelių.tai tik echoskopu tikrina ?
Ne, mane tikrino ir ant kedes.
keit parašė:
Sakykit o po idėjimo spiralės kai reik ateit po mėnesio-kelių.tai tik echoskopu tikrina ?
Šiandien buvau vizite po 4mėn. nuo spiralės įvedimo. Tikrino ultragarsu man 😊
juste65 parašė:
Tiesiog klausiu gal tom, kuriom blogai su Mirena daktares tiesiog rekomendavo tiesiog, be jokiu apziuru ir pan. Kaip man buvo su varine spirale. Man poliklinikoj ti…
O pagal ka sprendzia tiks ar netiks viena ar kita spirale? Kokius nors tyrimus daro ?
Foxxxx parašė:
O pagal ka sprendzia tiks ar netiks viena ar kita spirale? Kokius nors tyrimus daro ?
Pagal tai gimdet ar ne, mėnesinių gausuma. Tyrimus daro dėl lytiškai plintančių ligų ir PAP megineli
avietuke parašė:
Pagal tai gimdet ar ne, mėnesinių gausuma. Tyrimus daro dėl lytiškai plintančių ligų ir PAP megineli
Supratau , visokie niuansai lemia, aciu
7 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai