Lauksmė parašė:
Dėjausi gruodžio 3 d. dėl sveikatos problemų. Patepliojo savaitę. Ir viskas, daugiau jokio tepliojimo, jokio kraujavimo.
Pasisekė Jums - greitai susidraugavot
Lauksmė parašė:
Dėjausi gruodžio 3 d. dėl sveikatos problemų. Patepliojo savaitę. Ir viskas, daugiau jokio tepliojimo, jokio kraujavimo.
Pasisekė Jums - greitai susidraugavot
avietuke parašė:
Dėjausi nes per męnesines nukraujuodavau labai .
Va ir aš, ir nukraujuodavau, ir kas porą metų polypus operuot..., nusibodo kas keli mėn monoferą po 100e lašintis..
Vasario 8 įdėjo, dar tik antrą kartą po savaitę švarių dienų turiu. Plaukiau baisiau nei per mmm, ir duphastoną buvo išrašę, niekai.
Mm buvo, tokios pat gausios, aš jau galvoju, kad nebeturiu tos spiralės, išplaukė su krešuliais...
Po 2 sav pas gyd, pažiūrėsiu kaip ten bus
Sveikos merginos.
Atėjau ir as prisiduoti savo patirti su Mirena.
As ja isidejau pernai vasario 2d. Pries tai geriau KT, tai didelio vargo nebuvo priprasti organizmui. Pradžia buvo panaši kaip ir visoms. Tepliojo, nereguliarus ciklas, vis rasdavo mažas cistukes, bet kaip gine sake: susidraugauti merginos. Po kokių 8-9men po idejimo dingo mm, valio!!!! Bet.... po keliu men vis pradejo ne y tema teplioti. Nuo kovo vidurio po kiekvieno "paspalvinimo" vis tepdavo krauju arba rozinem isskirom kelias dienas, ir kuo toliau tuo dažniau ir be milu-milu. Laukiau kantriai iki gegužes vidurio. Geguzes12 važiavau pas gine vel apžiūrai. Pasipasakoti kas ir kaip, jinai is mano pasakojimo, nusprendei, kad vis del to Mirena ne man. Apžiūros metu rado dydziule cista nugarinėje daly, tarp kiausidziu. Nusprendėm imti ja lauk, nes jau kaip ir operuojama cista butu tokio dydžio, o operacijos metu, vistiek ja butu saline. Po isemimo, tepliojimas apmazejo, mm sulaukiau jau tikrųjų birželio 2d. ir sergu iki siol taip normaliai.
Per tuos beveik pusantru metu, netekau trečdalio plauku, net mano kirpėja nebekomentuoja plauku būkles, nes jau trūksta zodziu, plaukus teko kirpti trumpai. Oda tragedija, ziaurus berimai. Lankiausi privaciai pas dermo, tai jinai sake, kad nuo mirenos, skyre odos gydimas, bet padėjo tam kartui. Veido oda is mišrios, neproblemines, tapo sausa ir spuoguota. Turiu kojų varikoze, tai venos dar labiau issipute. Ant rankos, po pažastim, atsirado guzas. Ji salino chirurgas, pasisakiau visa situacija, ir kad laikas sutampa su mirena tam guzui, tai sake, 100% nuo spiralės. Guza pašalino- riebalinis. Kol nesirgau mm, tai hemoglobinas aukštas buvo, bet jei vel sergu mm, tai ir jis nukris, nes issityriau feritinina, tai pas mane vos 6 tesiekia, geriu gelezi. Kiek aplankiau medikų, visi subyrejusia sveikata, sieja su mirena.
Sutapimas ar ne, bet pries pora men, nustatyta ir astmos diagnoze.
Dabar laukiu kol baigsis mm ir važiuoju pas gine ziureti kaip cista, labai tikiuosi kad jinai mazeja ir nereiks operuoti.
lina-linutia parašė:
Sveikos merginos.
Na, Jums tikrai nepasisekė su Mirena susidraugauti.Bet taip nėra visoms.
Lauksmė parašė:
Na, Jums tikrai nepasisekė su Mirena susidraugauti.Bet taip nėra visoms.
Tai ir nesakau, kad taip visoms. Taip tik mano skaudi ir brangi patirtis.
lina-linutia parašė:
Na taip, suprantu Jus. Labai nesmagu, kad Jūsų kūnas jos nepriėmė.
lina-linutia parašė:
Ačiū, kad pasidalinot patirtim.
sveikos!
isidejau Mirena praeitų metų gruodį. Kelis mėnesius maudė nugarą, pilvą ir tepliojo ištisai. Tepliojimai po pusmečio vistiek tęsiasi tik rečiau. Bet nebežinau ar kęsti dar pusmetį ar prašyti išimti ją.
Dejaus mirena dėl endometriozes, endometrioze nebuvo tokia skausminga.
Bet dbr toks vaizdas , jog kunas nepriima jos. Net ibuprofenas nepadeda.
lina-linutia parašė:
Sveikos merginos.
Sveiki,
Labai ačiū už pasidalinimą patirtimi. Tikėkite, kad išėmus spiralę viskas susitvarkys.
Sėkmės
1 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai
13 testuotojų vertinimai