Drugelisxx parašė:
Mano svoris du metus visada buvo vienodas. Tik idejo spirale, per pora menesiu +3 kg. Bet daugiau ir neaugakazkokia reakcija vistiek yra, nes mityba ta pati kai…
Gal maitinai mp iki mirenos? Daugiau pajudet nepakenks.
Drugelisxx parašė:
Mano svoris du metus visada buvo vienodas. Tik idejo spirale, per pora menesiu +3 kg. Bet daugiau ir neaugakazkokia reakcija vistiek yra, nes mityba ta pati kai…
Boneta parašė:
Maitint baigiau gerokai prieš metus. Šiaip esu ir aktyvi, lankau sportą, per dieną apie 8000 tūkst.žingsnių padarau. Tai nerandu priežasčių kodėl čia tie 3 kilai atsirado :)) aišku ne tiek čia ir daug. Reikės dar intensyviau pajudėt.
Drugelisxx parašė:
Maitint baigiau gerokai prieš metus. Šiaip esu ir aktyvi, lankau sportą, per dieną apie 8000 tūkst.žingsnių padarau. Tai nerandu priežasčių kodėl čia tie 3 kilai at…
Tiesiog mastau. Gal kažkas su limfa? Gal kaupiasi skysčiai? Nes per tokį trumpą laiką vargu ar riebalų priaugote. Gal limfodrenazas padės, arba padidinkite suvartojamų skysčių kiekį.
Aš kai su gydytoju kalbėjau, tai minėjo, kad spirale įtakos svoriui neturi. Nes ji veikia vietiškai ir neįtakoja skydliaukės veiklos. (Gal vertėtų skydliaukę pasitikrinti). Bet zinau, kad prieš menstruacijas visada kaupiu skysčius (aišku ne 3kg).
Visi mes skirtingi, tai jei neramu reikia ieškoti atsakymų.
shaja parašė:
Tiesiog mastau. Gal kažkas su limfa? Gal kaupiasi skysčiai? Nes per tokį trumpą laiką vargu ar riebalų priaugote. Gal limfodrenazas padės, arba padidinkite suvartoj…
Ačiū. Pamastysiu. Lb ir nepergyvenu dėl tų kelių kg, kad jau bėdų ieškot. Tiesiog tokia diskusija užvirė, tai ir pamąsčiau, kad ir pas mane toks pat sutapimas
Mirena turiu jau beveik 3 metus. Pradžioj buvo visko, ir menesines ilgos ir skausmai kas menesi.
Dabar kažkaip susinormalizavo. Buna sergu, buna ta menesi visai nesergu. Pats sirgimas susinormalizaves, be spirales sirgdavau taip, kad faktiskai kiauriai slapia budavau. O dabar kraujavimas sumazejes. Svorio pokytis gal tik is pradziu nestipriai kito, bet po keliu men grizo i pradine padeti. Su KT vartojant apepito padidėjimas buvo daug didesnis. Tad pakolkas vertinu Mirena labai palankiai
Sveikos, vakar isidėjau spirale MIRENA, atrodo viskas buvo gerai, šiandien na jau ir vakar vakare skaudėjo nugaros apatine dali šiandien toks lyg galvos svaigimas yra ... galva gali gal svaigti ir nuo to skausmo. Ar čia normalus šalutinis poveikis ar kas, kiek jūms laiko tesėsi šalutiniai jeigu buvo ?
kor.g parašė:
Sveikos, vakar isidėjau spirale MIRENA, atrodo viskas buvo gerai, šiandien na jau ir vakar vakare skaudėjo nugaros apatine dali šiandien toks lyg galvos svaigimas y…
Manau tau jaudulys, atsigerk arbateles, pagulek lovyteje. Manau nusiraminsi ir skausmai praeis. Man kokias 3 d. truputį maudė pilvuką. O daugiau nieko nebuvo.
Boneta parašė:
Manau tau jaudulys, atsigerk arbateles, pagulek lovyteje. Manau nusiraminsi ir skausmai praeis. Man kokias 3 d. truputį maudė pilvuką. O daugiau nieko nebuvo.
Dėkui, na tas nugaros skausmas toks erzinantis, kaip prieš mėnesines kad būdavo jei stipresnės ar saremius net primena kartais 😂 sakau pasiteirausiu 🤔
6 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai