anonimee parašė:
geras, mes irgi gimėm pirmadieni😁
O sakykit, ar gydytojas Urbonavicius dirba ir kas yra skyriaus vedeja?
anonimee parašė:
geras, mes irgi gimėm pirmadieni😁
O sakykit, ar gydytojas Urbonavicius dirba ir kas yra skyriaus vedeja?
Lauki parašė:
O sakykit, ar gydytojas Urbonavicius dirba ir kas yra skyriaus vedeja?![]()
urbonavičiaus neteko sutikti nei prieš pusantrų metu kai gimdžiau nei dabar. gal dėl to kad abu gimdymai pirmadienį buvo nezinau😂 o skyriaus vedėja Asta Verumbickienė.
giintte parašė:
Kelintą val? 😁 nes girdėjau vieną prieš mane gimdant 😁
Nuo 10 iki 14:30 gimdykloj buvau. aš irgi mačiau ne viena gimdyve 😁
anonimee parašė:
Nuo 10 iki 14:30 gimdykloj buvau. aš irgi mačiau ne viena gimdyve 😁
Mano jau gimusi buvo tokiu metu mes greit susisikom
atvažiavau po 5 biški, 6:46 jau lelia pas manęs buvo 🥰 vyras per pietus žiūrėjo, tai 4 leliukai buvo jau ant lentos
giintte parašė:
Mano jau gimusi buvo tokiu metumes greit susisikom
atvažiavau po 5 biški, 6:46 jau lelia pas manęs buvo 🥰 vyras per pietus žiūrėjo, tai 4 leliukai buvo jau an…
aš su siuntimu atvykau į ligonine, kadangi po termino jau buvo klausė ar darom šiandien gimtadieni, aš sutikau tai mane "skatino".😁😁😁
anonimee parašė:
aš su siuntimu atvykau į ligonine, kadangi po termino jau buvo klausė ar darom šiandien gimtadieni, aš sutikau tai mane "skatino".😁😁😁
Mano klausė daktarės sakė terminas 17d, gimė 18 :))) bet veikla užsikūrė 17
matyt gerietė bus, nes ir kol kas nejaučiu, kad mažas leliukas namie :)) angelą gavau tikrą
giintte parašė:
Mano klausė daktarėssakė terminas 17d, gimė 18 :))) bet veikla užsikūrė 17
matyt gerietė bus, nes ir kol kas nejaučiu, kad mažas leliukas namie :)) angelą gav…
aš dabar turiu ir velnią ir angelą namie. tikrąją to žodžio prasme. vyresnelė labai jau pradėjo išdaigas krėst kol aš su mažąja užsiemus bunu 😂
anonimee parašė:
aš dabar turiu ir velnią ir angelą namie. tikrąją to žodžio prasme. vyresnelė labai jau pradėjo išdaigas krėst kol aš su mažąja užsiemus bunu 😂
Nu jooo, su metų vaiku tikiu, kad siurprizų bus 😁 mano pirmas dičkis, tai kol kas jokių problemų, jokio pavydo ar pan