Sandraem parašė:
Musu panele nugirdo labai negrazu zodi![]()
ir niekaip negali ismest is galvytes. Eina vakar per namus ir dainuoja dainele "du gai…
mano panos pagrindinis zodis budavo skaudes
Sandraem parašė:
Musu panele nugirdo labai negrazu zodi![]()
ir niekaip negali ismest is galvytes. Eina vakar per namus ir dainuoja dainele "du gai…
mano panos pagrindinis zodis budavo skaudes
Augustes drauge, kuriai 3 metai su puse pati sau nusikirpo plaukus. Vaiku tarpe manau daznas eksperimentas. Nors mano Augustei greit 7 metai ir jau turetu suprasti, kad to daryti nereiketu, bet nutariu apie tai su ja pakalbeti. Sakau:
-Nu Auguste, ar patinka kaip Kamilla apsikirpo?
Ji : -Ne visai negraziai, tikrai baisiai. Galejo manes paprasyti buciau graziau nukirpusi!
Čia iš serijos apie nusikirpimą. Žodžiu paaakoja draugė. Ji į svečius pas puskę nuvaeius, šnekučiuojasi, draugė vieną kart į jos sukrytę pažiuri antrą kart ir nesuprantu sako kas jai ne taip. Klausia Skaiva gerai jautiesi? Ta sako, kad taip... na jos toliau šnekasi. Ir tik vėl mergina atsisuka, draugė sako dašuto kas jai ne taip. Pasirodo mergina sau antakius nusiskuto :-D o mama net nepastebėjo. Sako matau, kad kažkaip ne taip atrodo, o kad antakiu nėra net nepastėjo :-D juokiaus gal dvi dienas...
Aš tai kai maža buvau sugebėjau blakstienas nusikirpti. Maniau gražu bus be jų. Ir atsimenu kaip stovėjau priešais veidrodį ir su žirklutėmis kerpu jas patenkinta.
Mano vyresnioji,kai buvo darzelinuke,nesiodavo pedkelnes vietoj kasu. Bet tiek ji buvo isitikinus,kad tai naturalu,kad vaiksciojo su jom visur. Nu tik,pamenu,neleidau i darzeli per musu rajona eit. Tai asaru buvo,kad jai rodes,kad tikrus plaukus buciau nukirpus. Įsivaizduoju toki vaizdelį,pamatyciau gatvej su tokiu šinjonu
Dabar dukra net patiket negali,sako:-nu jo,tai as cia normali buvau? Tai jei dazna taip nesioja,tai normali,-sakau
inusiukas parašė:
Čia iš serijos apie nusikirpimą. Žodžiu paaakoja draugė. Ji į svečius pas puskę nuvaeius, šnekučiuojasi, draugė vieną kart į jos sukrytę pažiuri antrą kart ir nesu…
As irgi blakstienas kirpausi. Bet tik galiukus. Jei plaukai greiciau po to auga,tai kodel blakstienos ne?
reke77 parašė:
As irgi blakstienas kirpausi. Bet tik galiukus. Jei plaukai greiciau po to auga,tai kodel blakstienos ne?![]()
As su ta intencija blakstienas ir antakius buvau 4 klasej nusikirpusi
reke77 parašė:
Mano vyresnioji,kai buvo darzelinuke,nesiodavo pedkelnes vietoj kasu. Bet tiek ji buvo isitikinus,kad tai naturalu,kad vaiksciojo su jom visur. Nu tik,pamenu,neleid…
As vaikysteje irgi taip darydavau, gal kokiu 5 metu. I lauka neidavau, bet namie vaidindavau ilgakase. O idomiausia kad mano brolis 3 metu irgi paskui mane tas pedkelnes ant galvos dedavosi. Tai lakstydavom abu su "graziom sukuosenom"
Marsiete parašė:
As vaikysteje irgi taip darydavau, gal kokiu 5 metu. I lauka neidavau, bet namie vaidindavau ilgakase. O idomiausia kad mano brolis 3 metu irgi paskui mane tas p…
Mazoji gal pries pora metu irgi nesiojo,ir "baisines"sukuosenas daresi. Ir pyne,ir kuodus suko. Tai rytais,kai i darzeli reikdavo sukuot-ner nei vienos gumytes!!! Tai reik ieskot "peruko",kur numesto ir išsinarpliot