Rozalija parašė:
Kaip kaklelį tikrina? Nes aš einu 15d. Pas savo gydytoją. Terminas 20-23d
Bent jau man per apacia, su pirstais,labai nemalonu😁
Rozalija parašė:
Kaip kaklelį tikrina? Nes aš einu 15d. Pas savo gydytoją. Terminas 20-23d
Bent jau man per apacia, su pirstais,labai nemalonu😁
Sveikos, sveikinu visas sulaukusias savo stebuklėlių❤, o vis dar laukiančioms linkiu stipribės ir kantrybės.
Aš jau sulaukiau savo džiaugsmelio!🥰
Pagimdžiau vasario 9 dieną. Vasario 8 d. 21 val. pajaučiau sąrėmius. 22 val jau neliko abejonių, kad gimdysiu😀. Nulėkėm į ligoninę. Atsivėrimas toks pat tik 4 cm. Gydytojas pasiūlė vaistų, kad pamėgočiau, nes sako prarasiu daug jėgų. Atsisakiau vaistų. Nuvedė į gimdyklą. Atėjo akušerė įstatė kateterį, pajungė aparatą matuot ant pilvo. Prasidėjo didesni skausmai, gydytojas gal po 2 val patikrino, sako 5 cm. Pasiūlė vaistų nuo skausmo, sutikau. Skausmai nenurimo, dar labiau suintensyvėjo. Atėjo gydytojas maždaug po pusantros val sako jau 8 cm, gimdysi. Ir po valandos didelių sąrėmių pagimdžiau berniuką!❤
Esame labai laimingi!🥰
Deja atsirado viena bėdelė atvažiavus namo, labai skauda užpakalį, net sunkiai vaikštau. O gal siuvimo vietą (neplyšau, bet kirpo), sunku pasakyti ką😀Skausmą numalšina žvakutė diclofenac į išangę. Ligoninėje duodavo žvakutes, sakė tęsti namuose jei skauda. Aišku tęsiu, bet numalšina skausmą tik trumpam laikui.
Gal jau pagimdžiusios pasidalinsit kaip sekėsi kovoti su skausmu? Ką vartojot?Kada praėjo skausmai? 🙃
greta74 parašė:
Man siandien taip pat tikrino gimdos kakleli, bet man jau kai tikrino taip skaudejo, kad iki pat dabar jauciu ta skausma
Man irgi skaudėjo. Sakau gal užjudino kažką. Man jau antra kart tikrina kaklelį, tik kita ginekologe. Pirmąjį kartą buvo nemalonu, bet nebuvo skausminga. O šį kart tikrai skaudėjo.
Tulpė30 parašė:
Sveikos, sveikinu visas sulaukusias savo stebuklėlių❤, o vis dar laukiančioms linkiu stipribės ir kantrybės.
Sveikinimai! 🥰💐 Žinokit gali būti skausmas nuo hemorojaus. Man po pirmo gimdymo atsirado. Išangę labiau skaudėjo nei kur gimdžiau ir siuvo.
_Mine_ parašė:
Sveikinimai! 🥰💐 Žinokit gali būti skausmas nuo hemorojaus. Man po pirmo gimdymo atsirado. Išangę labiau skaudėjo nei kur gimdžiau ir siuvo.
Ačiū🙂.Ką naudojote nuo hemorojaus? Ir gal žinote kuo galima patepti siūlės vieta?
Tulpė30 parašė:
_Mine_ parašė:
Joo, man ir labai išangę skaudėjo 🫣 o paskui ir hemarojus labai skaudus išlindo
Tulpė30 parašė:
Ačiū🙂.Ką naudojote nuo hemorojaus? Ir gal žinote kuo galima patepti siūlės vieta?
Aš naudojau posterisan tepalą. O siūlių vietos niekuom netepiau, naudojau clogan putas
Tulpė30 parašė:
Hemorojui naudojau procto glyvenol, mastu zvakutes ir tepalą, bet nepadeda. Sakė geriausiai geremi vaistai, bet žindant negalima. Kai eisiu pas gin patikrai paklausiu ką daryti. O siūlėms po gimdymo naudojau multi gyn kompresus, man jie labai padėjo iki iškrito siūlai.
6 testuotojų vertinimai
105 testuotojų vertinimai