Komentuoti
  1. EFRINA
    2015.03.21 13:49 (prieš 2 m.)
    2015.03.21 13:49 (prieš 2 m.)

    Sveikos merginos...
    Netiketai uzklupus sveciams galvos skausmas kuo pavaisinti???
    o gi vieno kasnio uzkandeles
    dalinames paprastu paprastciausiais vieno kasnio sumustinukais, uzkandelemis ir tt.

    2
  2. Jurgyte
    2015.03.21 14:14 (prieš 2 m.)

    Dominykas 2 m. 7 mėn.
    Austėja 6 m. 6 mėn.

    2015.03.21 14:14 (prieš 2 m.)

    I krepsiukus ar ant duoniuku galima deti ivairias salotas: pikantiskas, darzoviu ar siaip kokias megiamas.. deti mesyte+ darzoves, lasisa+citrina/kivi, silkute, pasteta, surius,vaisius..Sukti lavasus su darzovem, mesom,suriais..Verti iesmukus suriu ir vynuigiu, suriu ir desryciu, alyvuogiu ir suriu... Kepti sloksniuotos teslos mini uzkandzius su viskuo ka randi saldytuve

  3. 2015.03.21 14:27 (prieš 2 m.)
    Neegzistuojantis vartotojas
    2015.03.21 14:27 (prieš 2 m.)

    Esu darius skanius, pikantiskus sumustinukus: Sloksniuota bemiele tesla palocioti, isspausti su puodeliu apvalius rutuliukus, uzdeti zalio pomidoro pjaustyto griezineliais, picos prieskoniu ir ant virsaus mazorela. Pasauti i orkaite kol pakils viskas. Pasakiskai pikantiskai skanu

    1
  4. lina_pau
    2015.03.21 14:36 (prieš 2 m.)
    2015.03.21 14:36 (prieš 2 m.)

    Baronkytes pamirkyti vandenyje (arba piene) ir skardoje į jų vidų pridėti faršo arba varškės. Ant faršo viršaus galima uždėti sūrio. Kepti apie 10-15 min.

    2
  5. Godulytė
    2015.03.21 14:40 (prieš 2 m.)
    2015.03.21 14:40 (prieš 2 m.)

    lina_pau parašė:
    Baronkytes pamirkyti vandenyje (arba piene) ir skardoje į jų vidų pridėti faršo arba varškės. Ant faršo viršaus galima uždėti sūrio. Kepti apie 10-15 min.…

    Kaip įdomu Bet o kas čia per barankytės? Tos mažos, kietos? Kiek laiko mirkyti? O kaip ten įdėti, kad neiškristų viskas ?

  6. @Laura@
    2015.03.21 15:11 (prieš 2 m.)

    Teja 6 m. 8 mėn.
    Astijus 8 m. 7 mėn.
    Laurynas 15 m. 3 mėn.

    2015.03.21 15:11 (prieš 2 m.)

    D-ienė parašė:
    Kaip įdomu Bet o kas čia per barankytės? Tos mažos, kietos? Kiek laiko mirkyti? O kaip ten įdėti, kad neiškristų viskas ?

    Kol paminkstes reikia

  7. EFRINA
    2015.03.21 15:35 (prieš 2 m.)
    2015.03.21 15:35 (prieš 2 m.)

    as visada darau ir superines galiu pasakyti...pakepu duona balta itrinu cesnaku lb mazai druskos arba is vis ndeti (nuo mazonezo uzteks surumo) ir ant virsaus uztepu kiausinis krabai krapai ir susmulkinti viska sumaisyti su majonezu galima paivairinant deti slapios desrytes ar rukytos bet smulkiai lb supjaustyti patys pirmi isgaruoja nuo stalo

    1
  8. lina_pau
    2015.03.21 17:01 (prieš 2 m.)
    2015.03.21 17:01 (prieš 2 m.)

    D-ienė parašė:
    Kaip įdomu Bet o kas čia per barankytės? Tos mažos, kietos? Kiek laiko mirkyti? O kaip ten įdėti, kad neiškristų viskas ?

    Aš nelaikau, kol visai suminkštės, tik kol paviršius paminkštės. Ir taip, tos mažos, man geriausiai tinka arbatiniai traškučiai. O šiaip ten niekas nekrenta, kai jas padedat į kepimo skardą, o faršą šaukšteliu tiesiog į vidų. Tik faršo nedėkit labai mažai, nes jis kepdamas dar susitraukia. O šiaip ir sūris ant viršaus labai gerai konsistenciją išlaiko

    1
  9. Godulytė
    2015.03.21 18:34 (prieš 2 m.)
    2015.03.21 18:34 (prieš 2 m.)

    lina_pau parašė:
    Aš nelaikau, kol visai suminkštės, tik kol paviršius paminkštės. Ir taip, tos mažos, man geriausiai tinka arbatiniai traškučiai. O šiaip ten niekas nekrenta, kai ja…

    Hmm, bet ar tokiu atveju užtenka pakepti 10-15 min.? Aš mėsą visuomet labai gerai apdoroju, kad žūtų visi mikroorganizmai. Gana trumpas laiko tarpas atrodo

Žinutės parašytos:
Naujas komentaras