Westa parašė:
Na, kokia situacija? Laukiam naujienu![]()
Labas na atejo mm ☹️
Implantacinis kraujavimas yra vienas pirmųjų nėštumo požymių, kylantis kiaušinėliui tvirtinantis gimdoje. Skaityti
visą straipsnįWesta parašė:
Na, kokia situacija? Laukiam naujienu![]()
Labas na atejo mm ☹️
olivija20 parašė:
Labas na atejo mm ☹️
Pas mane panasiai buwo...
Westa parašė:
Pas mane panasiai buwo...
Na ka darysi teks toliau dirbt
Sveikos, gal kam teko susidurti 😔🤔 nežinau kas atsitiko...liepos 12-13 turėjo pasirodyti mėnesinės (nepasirodė), 18 d. Pasidariau neštumo testą-teigiamas. Šiandien 23d pasirodo rusvos išskyros...po kokios valandos kaip mm, raudonos, skaisčios..vėliau rusvos, bet vos keli taškeliai...
Kas tai galėtų būti?🤔🙈
Na ir aš su klausimeliu☺️
Likus 4 d iki mmm, vakare ant tualetinio popieriaus pamačiau šviežio kraujo, ne keli lašeliai, o taip jau nusivalius buvo nemažai, ir tai buvo vienkartinis kartas, o sekančią dieną liko tik tamsaus kraujo silpni patepliojimai, nuo kraujo atsiradimo maude kokia parą pilvo apačią, o dabar kol kas svaru ramu☺️
Ar tai galėjo būti implantacinis kraujavimas?
Smalsu ar kitoms taip buve☺️
Laurinkė parašė:
Na ir aš su klausimeliu☺️
Likus 4 d iki mmm, vakare ant tualetinio popieriaus pamačiau šviežio kraujo, ne ke…
Manau ne. Manau uz keliu d. Sulauksit mm...
Norėčiau paklausti jūsų. Mano situacija tokia. 2,5 metu geriau kontraceptikus geriau, kad būtų mėnesinės. Balandžio vidurį nutariau nebegerti kt. Susirgau birželio 25d.. Mėnesinės truko 5 d. Buvo vidutiniškos. Liepos 11d vėl susirgau. Irgi buvo vidutiniškos. Po savaitės pradėjo mausti pilvą. Penktadienį ant įkloto pasirodė du kraujo lašeliai. Pasikeitus iklota, vėl keli lašeliai. Gal tai buvo implantacinis kraujavimas. Ir daugiau nebebuvo tepimo. Krūtinę padidėjus. Šiandien dariau ryte testą neigiamas. Rugpjūčio pabaigoje eisiu tik pas gine.
1 testuotojų vertinimai
18 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai