Sveikos,
Ar kam taip buvo? 7 dienos po OV pastebėjau pora lašiukų rausvo kraujo, galvojau, gal mm ateina anksčiau, bet jau 3 dienos, kaip nieko. Ar gali būti implantacija? Jaučiu tik papilnėjusią krūtinę.
Implantacinis kraujavimas yra vienas pirmųjų nėštumo požymių, kylantis kiaušinėliui tvirtinantis gimdoje. Skaityti
visą straipsnįievyte221 parašė:
Sveikos, ar normalu po mm tepliojimas rudai ( lipnios isskyros). Niekada to nebuve
Buna. Vis dar valosi.
šyPsenė parašė:
Sveikos,
Del hormonu svyravimu buna ir viduri ciklo keliu dienu pakraujavimas ar tepiojimas, o paskui praeina ir savo laiku laiku prasideda mm.
Camilaa parašė:
Sveikos merginos, turėjau su vyru nesaugius lytiniu santykius 31 diena, mano ciklas svyruoja kas 23-28 diena sergu. Turėjau susirgti ryt, bet šiandien susirgau ar t…
Implantacinis kraujavimss tai vienkartinis patepimas, o kraujavimas
Sveikos 🙂 Nu nesuprantu, nėra taip buvę. Paaiškinkit man. Susirgau Lapkričio 13d, keliomis dienomis vėliau nei turėčiau. Keista tai, kad susirgau naktį, nors įprastai būna rytais. Na tiek to. Pasirodė vos keli lašiukai, per naktį nieko. Diena irgi svaru. Ant vakaro jau vėleliau pradėjo bėgti kaip įprastai. Antra ir trečia dienos sirgimo nu buvo tokios galingos, atrodo nesustoja bėgt. Ketvirta, penkta dienos jau ramesnės. Dažniausiai sergu 5 dienas. 5 tokia tuštesnė išsivalymo. Na bet dabar jau penktadienis, gaunasi 7 diena sirgimo ir nubėga po kelis lašiukus rudai. Nemanau, kad po mm iš karto gali būti implantacija. Sakykit man, ar taip būna? Ar toks sirgimas kokį turėjau dabar normalus? Jaučiuosi keistai, lyg ir pykina, lyg ir negera. Dar prie viso to skaudėjo šonus ir kairį ir dešinį paskutinėmis dienomis. Esu pasimetusi 🤔
rutele456 parašė:
Sveikos 🙂 Nu nesuprantu, nėra taip buvę. Paaiškinkit man. Susirgau Lapkričio 13d, keliomis dienomis vėliau nei turėčiau. Keista tai, kad susirgau naktį, nors įprast…
Implantacinis kraujavimas, yra kaip vos pateplioja ir jis yra vienkartinis. Jo kartais moterys net nepamato
o jūs kraujavot, tai jūsų mėnesinės ir tiek.
7 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai