eksema.kaunas parašė:
Aš gimdziau antroj.super viskas buvo.reikia tik teigiamai nusiteik ir nerodyt savo isteriju gydytojams nes jiems visvien tada ir elgsies su tavim kaip tu su jais.
Gimdyt reiks paciai gydytojai tik pades taip kad ar antroj ar kur kitur vis tik paciai reiks pagimdyt.
O kas del prieziuros,tai niekas ten apie jus nesokines kaip aplink princese,o jei to norit pamokekit pinigėlių.
O gelmius manau apskritai yra nepatenkinta gimdymu.
Na esu nepatenkinta prieziura gimdymo metu. Nes ji buvo atmestina, o kazkokiu isteriju nebuvo.
Galiu pasakyti, man termino diena buvo liepta atvykti i 2 lig. nuvykau mane sutinka moteris priemime , ji sako, guldom, einam. Pagulde, papuoliau pas nerealia gytyoja, ji mane stebejo 3 d. paaiskinau, jog gerai jauciuosi, jog mano vyras tik grizo is uzsienio, nemaciau ilgai, leido vykti namo, bet jei kas liepe grizti. Tada suskambinom, sako eik pas savo ginekologa, Nuejus man mano gydytoja liepia vaziuoti i ligonine echo ir kitiems tyrimams. nNuvykus priemime sedi ta pati moteris ir sako " tai kavel grizai, ko dabar reik, gal jau gimdysi". Tai pasijauciau nemaloniai, nes ji pikta pilde popierius ir t.t. o as aiskinu jog mane atsiunte pasikonsultuoti su gydytoju ir noriu ji pamatyti. Iskvietus gydytoja jis mane paleodzia, nes sako, jog nera del ko guleti ypac savaiygali kai man nieko nedarys. Beto buvo ta moteris priemime pikta kad atvaziavau is pat ryto, sako galejai juk veliau, ko is ryto cia vaziuoji, ar kas nutiko, nenutiko . Atvykus buvau apie 8 val. Taigi grizus namo, turiu grizti po 4 d. Griztu Priemime vel ta pati moteris, ir ji vel su pasaipa sako " nu va, tai kasdien kiba vazinesi, dar nakti pradek kelia zinai, eik i skyriu" . Nueinu i skyriu guliu ten mane stebi. O lemtingaja nakti perkelus i gimdykla visi ispute akis stebisi, ko cia atejai, juk tau " paruosiamieji" . Na tai visas mano gimdymas buvo su "paruosiamaisias". O kai man tikrai skaudejo as gydytojui sakiau jog man reikia epiduro. man buvo pasakyta jog gerai, tik supildom popierius, antra karta sake tuoj ateis susitarsim, trecia karta sake palauk, popierius pildom, ketvirta kart sake kad kitai moteriai daro. Pasiule nospos, ja suleido 3 h nakties ir pasake, po valandos ateisiu su antra doze. jos as nesulaukiau. O kai jau rekiau per visa gimdykla, jog jau noriu stumti, nekas neatejo ( o iskvietimo mygtuko nera) atebego vyras, jis sukviete pakviete gydytoja, o sis buvo atejrs is skyriaus kuriame gulejau, sako " as ne prie ko, as is skyriaus" tai teko kito ieskotis. Visi subego, greit puole detis, griebti lektuvo kojas ( kur dedasi per gimdyma) pamate kad nespes, griebe i rankas ir gaude mazyle, patys buvo nustebe, kaip cia ta be saremiu kur gulejo gimdo, nes juk turejo pagimdyti ju skaiciaviamsi ( nes labai ilgas kaklelis ir atsiverinejo letai) turejau pagimdyt dar po keliu val. klausiau ka sake, bandziau karta cyptelti bet pasake, jog nuo to nelengviau ir supratusi, akd viskas turesiu iskesti pati niekeliau jokiu isteriju. nuostabu buvo , akd poto kai mand perkele i palata, visi pradejo tupcioti ir sokoneti, sakydami, va kaip sunkiai gimdei ir t.t.