2016.09.25 20:47 (prieš 9 m.)
Labutis. skaitinejuosi , na ir as pasidalinsiu. Maniskiui dar tik sueis 13, paauglyste po truputi beldziasi jau su atsikalbinejimais, bet tik tiek. kai pamenu save paauglysteje, buvau tikra rakstis subinej
tad mano sunus,kol kas tik trupineliai.
kompiuteris.... turi savo nuosava, kartais ,kai jau labai apsipykstam uzribotas buna, bet siaip daug laiko praleidzia jame . turi nemazai popamokines veiklos - regbis, futbolas, krepsinis, bet kompiut4eris valdo. bet mes gyvenam miesto centre, kur neturim nei kiemo, nei draugu aplink, tad jis su draugais per skaipa susijungia ir zaidzia ivairius zaidimus, kai ju nezaidzia - narso internete, domisi fizika , dokumentika ivairia, apie antraji pasaulini kara ir panasiai. nemanau,kad cia didele tragedija, nes jie juk jau nauja karta, viskas pagrista technologijomis, net namu darbus kai kuriuos atlikineja internete.
su namu ruosa tai amzinos bedos
kaip ir berniukas, vis bando rast budu kaip nesitvarkyt kambario ar siaip namu. daug pareigu neturi - issiurbt namus, isnest siuksles ir dar kambari susitvarkyt. jei pradeda bambet kad pavarges ar panasiai, man uztenka tik interneta atjungt apacioj ir pasakyt,kol nebus atlikti darbai, neijungsiu - ir kambarys blizga