Ruta27 parašė:
aga zapp'as![]()
labai smagios buvo kaledos![]()
o tai tas xtra? pasidaro gulima padetis?as pries lietuva noriu toki nusipirkt nes labai lengvas ir susilankstymas man patinka..jus lietuvoje pirkot? nes pas mus nelb jie pigus;))
Ruta27 parašė:
aga zapp'as![]()
labai smagios buvo kaledos![]()
o tai tas xtra? pasidaro gulima padetis?as pries lietuva noriu toki nusipirkt nes labai lengvas ir susilankstymas man patinka..jus lietuvoje pirkot? nes pas mus nelb jie pigus;))
Ruta27 parašė:
aga butu smagu, tik kad manau toli vienos nuo kitu esam![]()
as Newcastle, kur kitos?![]()
gal yra cia arciau musu kas?![]()
wow nuo musu 200 myliu
Puma10 parašė:
as is Londono,o jus mamytes?mes daznai vasara grystam y lt tai galim ka ir paplanuoti![]()
mes vasara dviems menesiams grisim i lietuva
is kokiu miestu jus lietuvoje?
ameliukas77 parašė:
mes vasara dviems menesiams grisim i lietuvais kokiu miestu jus lietuvoje?
as esu is Panevezio kilusi o vyras is Mazeikiui tai per abu miestus ir vazinejem gryze
o tu is kokio?
ameliukas77 parašė:
mes vasara dviems menesiams grisim i lietuvais kokiu miestu jus lietuvoje?
kaunas
ameliukas77 parašė:
ne, as pirkau siaures airijoj, kaina 230 svaru mokejau, dar plius pasiltinima pirkau, tai 300 gavos
daug, bet as norejau lb patogus, lengvas. padetys yra sedima, pusiau sedima ar gulima kaip pasakyt, ir gulima.
ir is abieju pusiu gali i save isistatyt, ir gali i kita puse
ameliukas77 parašė:
toks mano
patogus, bet minusas tas, kad krepsys mazas apsipirkimui... o siai leki kaip be vezimo
ir dar minusas siuo metu kai vejas tai vos ne susauze tiesiog galvojau perlaus pusiau, tai grizom net namo kelis metrus paeje
lengvas lb, suoer bet kai vejas tai ne super
ameliukas77 parašė:
wow nuo musu 200 myliu![]()
ar ne daugiau kazin, o gal ir maziau tik kad jura perplaukt
nes newcastlas siaures airijoj, daug maiso kas su anglijos newcastlu
2 testuotojų vertinimai
16 testuotojų vertinimai
105 testuotojų vertinimai