marmaluzi parašė:
Sveikos visos. Gal priimsite ir mus į forumiuką?Gimėm vasario 21 d.
![]()
Sveika, uzeik, cia labai draugiska grupe, patarimu rasi ir siaip visko
marmaluzi parašė:
Sveikos visos. Gal priimsite ir mus į forumiuką?Gimėm vasario 21 d.
![]()
Sveika, uzeik, cia labai draugiska grupe, patarimu rasi ir siaip visko
Puma10 parašė:
niu asmeniskai as nesugebeciau lsikytis dietu man jsu vakarais
pasidaro iskart silpna :))) bet uz tave tikrai laikysiu
kumstukus :** kiek dienu ja reikia laikytis?![]()
Imame įprastą grikių kiekį ir užpilame verdančiu vandeniu. Paliekame nakčiai. Grikių virti nereikia. Juos galime valgyti su 1% kefyro.
Dietos trukmė 1 – 2 savaitės. Po to reikėtų padaryti bent jau mėnesio pertrauką.
Grikius reikia vartoti be druskos ir prieskonių. Galima užpilti kefyru, jei nuobodu. Laikantis šios dietos, niekada nebuvau alkana. Laikausi jos apytiksliai 1 kartą per mėnesį. Grikių galima valgyti kiek norima, tačiau kefyro - tik vieną 1% pakelį per parą. Dieną galima gerti kiek norima paprasto arba negazuoto mineralinio vandens.
Nepageidautina, tačiau galima suvartoti 1 – 2 mažo riebumo jogurtus arba kelis vaisius. Negalima valgyti 4 – 6 valandas iki miego.
Jei kankina alkis, 30 – 60 min iki miego išgerti daugiausiai 1 per pusę skiesto stiklinę kefyro.
Garantuoju, kad po 2 savaičių tokios dietos - savęs neatpažinsite!
labas visoms
Rūta, aš esu bandžiusi tą grikių dietą kelis kartus. Ištverti tikrai galima, bet didelio poveikio, tai nebuvo
na gal -3kg, ne daugiau.. Yra sakoma, kuo daugiau svorio reikia numesti, tuo greičiau krenta, o va kur tik keliais kg reikia atsikratyti, ten jau problema..
Aš vis galvoju, gal tą japonišką geriau bandyt...
Man taip nerealiai gražiai ta aktorė iš Moterys meluoja...... Norkutė dabar atrodo, o ji laikėsi japoniškos dietos...gal sakau tikrai veiksmingesnė, nei ta grikių..?
nes man taip pat reik 10 kg atsikratyt
sveikos. kaip matau apie dietas diskutuojat.
man tai geriausia dieta: visko, bet saikingai. ir pietums ne kokiu kepsniu (kuriuos as labai megstu) o liesos mesytes, ir kokiu kruopu arba bulviu. kepsniuka issikepu koki karta per savaite.
ir taip visalaika laikausi ant 57-60 svorio.
cute parašė:
labas visoms![]()
Rūta, aš esu bandžiusi tą grikių dietą kelis kartus. Ištverti tikrai galima, bet didelio poveikio, tai nebuvo
na gal -3kg, ne daugiau.. Yra sakoma, kuo daugiau svorio reikia numesti, tuo greičiau krenta, o va kur tik keliais kg reikia atsikratyti, ten jau problema..
![]()
Aš vis galvoju, gal tą japonišką geriau bandyt...Man taip nerealiai gražiai ta aktorė iš Moterys meluoja...... Norkutė dabar atrodo, o ji laikėsi japoniškos dietos...gal sakau tikrai veiksmingesnė, nei ta grikių..?
nes man taip pat reik 10 kg atsikratyt
![]()
o kokia ta japoniska dieta?
marmaluzi parašė:
sveikos. kaip matau apie dietas diskutuojat.man tai geriausia dieta: visko, bet saikingai. ir pietums ne kokiu kepsniu (kuriuos as labai megstu) o liesos mesytes, ir kokiu kruopu arba bulviu. kepsniuka issikepu koki karta per savaite.
ir taip visalaika laikausi ant 57-60 svorio.
![]()
![]()
saunuole
tiesa sakai, as zinau ta. bet man nesigauna kazko, apetitas padedijas, atrodo kiaule suvalgysiu
va db kaimyne uzsuko, atnese piraga su mamos diena, na ir ka reik pargaut tokia svente
Ruta27 parašė:
saunuoletiesa sakai, as zinau ta. bet man nesigauna kazko, apetitas padedijas, atrodo kiaule suvalgysiu
![]()
va db kaimyne uzsuko, atnese piraga su mamos diena, na ir ka reik pargaut tokia svente![]()
![]()
![]()
![]()
per nestuma ar maitinima, tai nelabai kreipiau demesio ka valgau... visada pas mane saldainiu maisai budavo per pirma nestuma. o dabar tai kaip tik noriu konors suraus, riebaus...
reikia siandien ir man gal pirageli koki issikept...
reikia naudotis proga kol vyras namie...
burnickiene parašė:
Mamukai,pasakykit,ar jūsų vaikiukai jau bando su šaukšteliu ar šakute valgyti patys?
bandziau duoti paciam su sauksciuku valgyt, tai visai gerai gavosi, tik kad puse kosytes buvo ant zemes...
6 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai