Raimoske parašė:
oj mamos nu ir man nesiseka,neuzteko kad vaikai abu sirgo tai db vyras is lovos neatsikelia ir guli su 40 temperatura![]()
![]()
kur taip visi pesalot? sveikit greiciau,vaje uzjauciu
Raimoske parašė:
oj mamos nu ir man nesiseka,neuzteko kad vaikai abu sirgo tai db vyras is lovos neatsikelia ir guli su 40 temperatura![]()
![]()
kur taip visi pesalot? sveikit greiciau,vaje uzjauciu
Labas vakariukas merginos...
Vyras nupirko kompą
O jūs čia ,kad pridiskutavusios...nžn ar išeis viską nuosekliai perskaityti
Pirmiausia:
Fatiga->mielos nuotraukytės,o ir Ūlos gražumas
Ausriux->miniatiūrinis Jūsų BOSAS,simpatulka koks
EIDMINO lūpos patempimo pamoka nereali,jei turėčiau dukrą,tokio žentuko norėčiau,nors kas
mano norų paisytų
Pyragėlis skaniai atrodo,mama kiek atsimenu tokį darydavo,bet recepto jau neatsimenu
I.Dovydaite->šaunuolės puikiai atrodote,džiaugiuosi už Jus
Niu Arnukas iš vis nerealus su ta savo šypsena
Karna Tavo želinis šedevras prajuokino
Beje plaukai super atrodo,norėtųsi gyvai pamatyt,kažkaip sunku patikėt ,kad toks efektas
Dijaxi->smagu ,kad prisijungei
Rasagai->Benukas fainulka koks
niu visus ir visas norisi pagirt ir nei vieno nepamiršt
,visi superiniai...
OOO Urtė kokia gražuolytė
Ritata->atrodo skaniai
Maze 16-> tortukas labai skaniai atrodo
Coliuke gal nepakenks,
o planuoji pagal Karnos receptą dažyt?
O mes su Lamune,jau šiandien pasivaikščiojom po Kaziuką
nusipirkom baronkų
šiaip tai labai smagiai,tik ryt turbūt su vežimu jau nelabai išeis prasigrūsti
OOOOO vėjas koks lauke
Karna smagių vestuvių!!!Tikiuosi,kad labai neišgyvensi palikusi mažylę,čia turbūt bus pirmas kartas
atsimink ,kad ji lieka gerose rankose
Niu turbūt nieko nepamiršau....Beje Linute,kodėl Kornelijos nebeparodot?Pasiilgom
Stiprybės Raimoske,pati nesusirk!
O vyrui bandykit numušt temperatūrą,kokios arbatėlės su degtine ir medum ,kad išprakaituotu,nebent čia vienas geriausias mano vyro receptukas,jam padeda
VAITKUVIENE-----nzn cia kazkoks virusas prasidejo,o pasidavo mano Gabrielius man atrodo darzeli,nes ant kitos dienos ir pradejo sirgti,paskui maziuka uzkrete..o del vyro sunku pasakyti ar nuo vaiku uzsikrete,ar pats kaltas,nes vakar buvo grazi diena,o jis is sales grizo namo su maike,manau cia ir pasekmes..blem kiek kartu sakiau kad nevaiksiotu pusnuogis po sales susiles...ir beje aciukas
KRISTINAV----duok dieve kad nesusirgciau nes tada viskas bus,nes namie as darau,kadangi vyras nemoka nei valgyt gamintis nei normaliai vaiku suziuret..kas svarbiausiai pamaitina,o nuprausti nemoka maziuko,net rengti nemoka,o vyresnelis tik sausus posrycius su pienu valgytu
zodziu be manes butu pasaulio pabaiga
idaviau pora paracetamolio tableciu,padariau liepzedziu arbatos ir laiko salta kompresa ant kaktos..bet reiks pasinaudoti ir tavo patarimu,aciukas
Ritata, kaip saunu. Nieku gyvu nemokeciau iskepti tokiu keksu. Buna silikoniniu formu su duobutemis. Gerumas tas, jog neprilipma ir sonuose rantelius padaro. Teik zinau.
Astule pastebejau labai graziai kuria namu jaukuma.
Maze, vaaaaa, darysiu zele su obuoliu. Kolkas keksai ne mano nosiai. Bet oi kaip noreciau.
Irma, begalo grazios ir gilios Eidmino akys...
Mamos, kadangi manes ryt be vakaro su klausimais nelaukit, bandau viska nuosekliai isdestyt.
Plauku spalva ryski. Ryt issiplausiu galva, spindes.
Dazausi taip nuo kokiu 17 metu(su pertrauka, kuomet nesiojau vaika-negalima), nes tai vienintelis budas man tureti ilgus zvilgancius plaukus. Nuo dazu cheminiu jie buna kazkokie sukrite, nuolat reikia trinkti. O po naturaliu labai atsigauna. Plius cha stiprina plaukus.
Zodziu reikia tureti laaaaaaaaaaaaaaaaabai daug kantrybes. Bent pora menesiu nedazytus chemiskai plaukus (gali nepaimti. Visdelto zoles), drabuzius kuriu negaila, siuksliu maisa
kepure.
Mano plaukams iki juosmens reikedavo 3pakeliu chna (tik neapsigaukit, nenusipirkit bespalves ar su cheminiais priedais), 1kiausinio, kupino valgomojo sauksto alyvuogiu aliejaus, saukstelio kavos(nebutina, bet numusa nefaina zoliu kvapa), juodos arbatos(intensyvina spalva),gvazdikeliu ziupsnio.
Procesas. Plaukus reiketu dazyti 'ant' neplautos galvos. chna maisau su kiausiniu, aliejumi, kava. Uzpilu uzplikyta juoda arbata su gvazdikeliais. Pilu karsta, bet ne verdanti, kad kiausiniene nesigautu :)nepadauginkit arbatos, mase turi buti kaip tirsta grietine. Nes labai nemaloniai varves visas reikalas.
Dar silta mase uztepu ant plauku.uzdedu celofanini maisa, kepure. Laukiu 10-12 val.
Paprastai jei nusiperku neissivedejusius dazus. Pavyksta tokia spalva isgauti is pirmo karto.
Tuomet begu viska plauti. Jokio sampuno!!!! Laukiam tris dienas ir tik tuomet galima plauti sampunu. Spalva geriausiai pasimato kita diena.
Mano mama taipogi sitaip dazosi. 59metai, o plauku pavydetu ne viena

na va, visa diena per savo ismanuka suskaiciau viska, o dabar prisedau
visu lialiai super
burys nuostabiu vaikuciu
mamytes, kuriu maziukai daznai keliasi valgyt ir neramiai miega nakti - zinau, kas tai yra, todel labai uzjauciu. mes kol kas (tfu tfu tfu) miegam gerai. o buvo toks laikas, kai be sansu
ir valge jis nesveikai - kas pusvalandi. dabar pradejo valgyt kasa 3-3.5 val. ismiega nakti 6-7 valandas, tai dziaugiuosi
siaip as pabandyciau isvargint vaika - daug veiklos duot, kad pavargtu. mum tuo klausimu padeda lavinamasis kilimelis, tas plaukimo ratas, o paskiausiai maudynes su manim vonioje, kai pabaigoj ji ten ir pamatinu. tada vyras nesasi ismasazuot, tai dazniausiai mazius iskart po to ir luzta, kiek pazyzes
saunuoles jus visos kulinares
as niekam tikusi pyragu kepeja
reikes kada dar bandyt ir tobulet - visgi mazyli reikes palepint, bet kol kas tie visi saldumynai ir desertai man kaip aukstoji matematika
kiek kepiau sausainiu, jie visada pridegdavo
tai dabar net bijau
del vyru - rasagai, uzjauciu, tikrai. isivaizduoju, kaip skaudu. laikykis, mergyt
taip turejau siandien laiko apgalvot viska - maniskis toks per viduriuka. nei labai teigiamas, nei labai neigiamas
vaiku rupinasi, myli labai, laiko kartu leidzia mazokai, bet kokybiskai. daug sneka, bendrauja, dainuoja, durniuoja. mazius labai teti megsta ir viskas puiku, nors nemoka jis jo nuramint, kaip as. nes tingi sikyne pakelt nuo sofos ir ji pvz panesiot 15min. nes kazkoks bendradarbis, turintis 2 vaikus, isdeste teorija, kad vaikas pripras prie ranku. o as jam sakau - na ir kas. pripras ir atpras, kai reikes. jam gal atsirugt reikia ar dar ka. zodziu... i lankas as cia nuklydau
tetis jis geras, tik namie buna per retai, per daug dirba, o turedamas laisvo laiko, kas buna labai retai, jis kazkodel kazko veikt su mumis ir nelabai nori. isisukam i uzburta rata - jis dirba, daznai buna pavarges, o man truksta jo demesio
na, trumpai tariant - kartais atrodo, kad jo gyvenimas nei kiek nepasikeite gimus vaikui, kad kaip gyveno, taip ir gyvena. o taip neturetu buti. truksta vyro seimoj ir buity. man nepatinka ten suktis vienai.
realiai mano didziausia pagalba yra mano tevai. kadangi turiu juos, kazkaip lengviau man viska isgyvent. jei ju nebutu, manau, buciau rimtai apsvarsciusi skyrybas.
as ir ryt su draugem i kaziuka siausiu. maziukas su vyru pabus iki pietu
eisiu kazko grazaus paieskot
del isvaizdos ir to, kad reikia save mylet tokia, kokia esu - as save myliu
pakankamai, kad apie save pagalvociau ir pasirupinciau
tiesiog zinau, kad galiu atrodyt geriau ir todel kiek kompleksuoju
kazkaip pasidariau sau tokia pilka pelyte, o to negaliu pakest
su pavasariu kazka reikes keist
sutinku, kad moters grozis ne pilve, bet, po velniu, jis per daug grozio tikrai neprideda - bendram vaizdui kiek kenkia
Margin, dekui uz komplimenta
bet va tu tai man grozis tikras. nemaciau nuotraukose pilvo, bet tavo veido bruozai isskirtiniai - esi labai ryski
kaip ir karna, i.dovydaite - labai ryskus ir grazus veido bruozai. nesupainiosi su niekuo
del svorio as visada sakiau, kad neturetu buti kazkokiu standartu - visi turi jaustis laimingi savo kune. o koks jis - ju paciu reikalas
del plauku dazymo - Karna, once again, saunuole
as asmeniskai ziauriai tingeciau uzsiminet tuo visu reikalu
jei kas man pagamintu visa ta mase specialiai sviesiems plaukams, atnestu ir pasakytu - va, dazykis - tikrai pabandyciau
bet siaip esu siaubingai didele tingine. tik neseniai pradejau bandyt daryt visokius pylingus ir kaukes is medaus ir visokiu produktu is saldytuvo
siaip esu patenkita savo plaukais - sugebejau juos nu visa nusiurusiu atstatyt ir jie vel stori ir blizgus
tik va vis laukiu to didziojo plauku slinkimo su siaubu
naudoju ivairiu alieju, kosmetini zibala, tik po gimdymo buvau kiek uzleidus ta reikala. siandien nusipirkau sampuna nuo plauku slinkimo vaistinej ir dabar jau pradejau visus tuos ritualus - sakau, gal uzbegsiu ivykiam uz akiu
na, lekiu as uztarnauto miegelio
jau visvien pamirsau, ka dar norejau pasakyt
Kristinav parašė:
Labas vakariukas merginos...![]()
Vyras nupirko kompąO jūs čia ,kad pridiskutavusios...nžn ar išeis viską nuosekliai perskaityti
![]()
Pirmiausia:
Fatiga->mielos nuotraukytės,o ir Ūlos gražumas![]()
Ausriux->miniatiūrinis Jūsų BOSAS,simpatulka koks
![]()
EIDMINO lūpos patempimo pamoka nereali,jei turėčiau dukrą,tokio žentuko norėčiau,nors kas
mano norų paisytųPyragėlis skaniai atrodo,mama kiek atsimenu tokį darydavo,bet recepto jau neatsimenu
![]()
I.Dovydaite->šaunuolės puikiai atrodote,džiaugiuosi už Jus
![]()
Niu Arnukas iš vis nerealus su ta savo šypsena
![]()
Karna Tavo želinis šedevras prajuokino
Beje plaukai super atrodo,norėtųsi gyvai pamatyt,kažkaip sunku patikėt ,kad toks efektas
![]()
Dijaxi->smagu ,kad prisijungei
![]()
Rasagai->Benukas fainulka koks
niu visus ir visas norisi pagirt ir nei vieno nepamiršt
,visi superiniai...
OOO Urtė kokia gražuolytė
![]()
![]()
![]()
Ritata->atrodo skaniai
![]()
Maze 16-> tortukas labai skaniai atrodo
![]()
Coliuke gal nepakenks,
o planuoji pagal Karnos receptą dažyt?
O mes su Lamune,jau šiandien pasivaikščiojom po Kaziuką
nusipirkom baronkų
šiaip tai labai smagiai,tik ryt turbūt su vežimu jau nelabai išeis prasigrūsti
![]()
OOOOO vėjas koks lauke
![]()
Karna smagių vestuvių!!!Tikiuosi,kad labai neišgyvensi palikusi mažylę,čia turbūt bus pirmas kartas
atsimink ,kad ji lieka gerose rankose
![]()
Niu turbūt nieko nepamiršau....Beje Linute,kodėl Kornelijos nebeparodot?Pasiilgom![]()
Stiprybės Raimoske,pati nesusirk!
O vyrui bandykit numušt temperatūrą,kokios arbatėlės su degtine ir medum ,kad išprakaituotu,nebent čia vienas geriausias mano vyro receptukas,jam padeda
![]()
Labukas Aciu uz toki mela maziuko ivertinima
Ziuriu musu maziukai vienodo laiko
15 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai
16 testuotojų vertinimai