Ritata parašė:
O tai tavo nicas pasikeites? Ned nelb su tokiu atsimenu?
Aha pasikeites. buvau kaip ir astaberniukas jei neklystu
Ritata parašė:
O tai tavo nicas pasikeites? Ned nelb su tokiu atsimenu?
Aha pasikeites. buvau kaip ir astaberniukas jei neklystu
Labutis, aš labai seniai čia buvau prisijungusi, žiūriu jūs taip pat
Jau visų vaikučiai paaugo, kas pasikeitė, ar visų vaikučiai kalba aiškiais sakinukais, manoji tai kalba, tik netaria "r", tapo savarnkiškesnė: pati rengiasi, nusirengia, mokinamės jau išsiversti rūbelius, savarankiškai prausiasi, naudojasi naktipuodžiu ir tualetu. O kaip jūsų vaikučiai, ar rudenį pasirengę eiti į darželį ten grupėje bus daugiau apie 25 vaikus, tad manau vaikui prireiks to savarinkiškumo
Laba,
Tėja irgi labai savarankiška
vakare, kai atsigula ir jei užsinori siusio, tai jau man nereikia keltis, atsikelia pati, nueina į toletą arbar atsineša puodą, padaro ką reikia, nusivalo ir atsigual miegot
su drabužėliais irgi pati rengiasi, bet kai neskubam, kai skubam, tai aš aprengiu pati
Šiaip viską pati daro, eina rankų nusiplauti, valgo, kažką padeda
jau didelė mergiotė
O daržiuką mes ir toliau lankom privatų, nes į valstybini taip ir nepatenkam
pjurate parašė:
Na tai cia pas jus daugiau bedos, nei pas mane![]()
pas mus lygiai tokia pati beda sedim pakaitom su vyro po valanda kol uzmiega kartais trunka kantrybe iseinu tai klykia iki pasikukciojimo ir visvien tenka nueiti nuraminti ir tada uzlusta is kart bet prabunda apie 2-3 nakties ir atlekia iskart pas mus y lova butu dzin bet va leliukas maziukas tuoj bus tada jau bus sunkiau su tuo kovot.nors rtikiuosi greitai isaugs ir pats uzmigs nes nenoriu vaiko traumuot palikdama viena kambary kol uzmigs beklykdamas
10 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai