komi parašė:
Labas visomssi grupele dar gyva ???
![]()
Gyva
uzdara grupe aktyvesne
komi parašė:
Labas visomssi grupele dar gyva ???
![]()
Gyva
uzdara grupe aktyvesne
A.S.1986 parašė:
Aha pasikeites. buvau kaip ir astaberniukas jei neklystu
As tave atsimenu
joa, jau yra nemazai mamyciu antro susilaukusio, ir dar yra besilaukianciu
Mamyčiukas parašė:
As tave atsimenujoa, jau yra nemazai mamyciu antro susilaukusio, ir dar yra besilaukianciu
![]()
Ir as Cia mazai uzklystu,bet uzdaroj grupej IR neesu. Pakeliui IR musu antras
sikart jokiu vestuviu neplanuojam tai bus paprastas gimdymas:)))
vilmoksnis parašė:
Ir as Cia mazai uzklystu,bet uzdaroj grupej IR neesu. Pakeliui IR musu antrassikart jokiu vestuviu neplanuojam tai bus paprastas gimdymas:)))
O as anadien apie tave pagalvojau..nes viena mamyte rase kad prilipo prie lapkrituku nors pagimde spali
tai va is tu spaliuku tu ir astule buvo kuri kaip i vandeni pradingus
toj pakviesiu i uzdara grupe;)
vilmoksnis parašė:
Ir as Cia mazai uzklystu,bet uzdaroj grupej IR neesu. Pakeliui IR musu antrassikart jokiu vestuviu neplanuojam tai bus paprastas gimdymas:)))
Kaip fainai! Sveikinimai!!
vilmoksnis parašė:
kaip suprast paprastas gimdymas. gimdymas niekada nebuna paprastas. cia gi ta diena gimsta mazas stebuklelis, pats mylimiausias ir laukiamiausias. nzn ar gali but kas istabesnio nei vaikelio gimimas. jokios vestuves, niekas. zmones tuokiasi, skiriasi. tada ta diena praranda prasme. o cia kunas ir kraujas, savo vaiko gimimas - pati didziausia ir geriausia diena kokia gali butu nutikus
GretaLad parašė:
kaip suprast paprastas gimdymas. gimdymas niekada nebuna paprastas. cia gi ta diena gimsta mazas stebuklelis, pats mylimiausias ir laukiamiausias. nzn ar gali but k…
Na kaip Mano istorija kiek kitokia Kai tuokiesi Su saremiais IR Kai viskas buvo suplanuota kas nuo musu priklauso o vaikutis sugalvojo gimt anksciau laiko IR sudalyvauti ;) o pasakiau paprastas pajuokaudama ;) Mano brolis mamai paskambines sake nezinau AR spesim I vestuves ar krikstynas :))
vilmoksnis parašė:
Na kaip Mano istorija kiek kitokia Kai tuokiesi Su saremiais IR Kai viskas buvo suplanuota kas nuo musu priklauso o vaikutis sugalvojo gimt anksciau laiko IR sudaly…
Atsimenu
vilmoksnis parašė:
Na kaip Mano istorija kiek kitokia Kai tuokiesi Su saremiais IR Kai viskas buvo suplanuota kas nuo musu priklauso o vaikutis sugalvojo gimt anksciau laiko IR sudaly…
As ir atsimenu
vilmoksnis parašė:
aaa, na tada viskas aisku
o as jau galvojau :))
tai ka jus sau tada galvojat, vaiko i vestuves nepakviest sugalvojot
7 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai
16 testuotojų vertinimai