lialia88 parašė:
Cia yra nestukiu is vilniaus?
O tu dirbi ar namie buni? Nes jei namie tai gulek kiek tik isgali
lialia88 parašė:
O tu dirbi ar namie buni? Nes jei namie tai gulek kiek tik isgali
Vik Tori Ja parašė:
lialia88 esu is Vilniaus![]()
kaameela dziugu uz tave :)) prisimenu kai pirma karta pamaciau savo pazyli.. sunku buvo patiket kad kazkas tavy augavat ir as greit pas gydytoja eisiu pamatysiu savo maziuka.. taip laukiu
![]()
joooooooooooo vakar vos neapsiverkiau,jau taip mela
sakė dabar po mėnesio ateiti,nes leliukas mažas dar lb. ir jei viskas bus gerai...tai va tas JEI VISKAS BUS GERAI pasakytas daktares,biški nesupratau
tau taip nebūvo???
kaameeela parašė:
joooooooooooo vakar vos neapsiverkiau,jau taip melasakė dabar po mėnesio ateiti,nes leliukas mažas dar lb. ir jei viskas bus gerai...tai va tas JEI VISKAS BUS GERAI pasakytas daktares,biški nesupratau
tau taip nebūvo???
Man taip buvo.. kaip ir sakiau operacija patyriau kai buvau nescia 2 savaites. Pirma karta savo leliuka pamaciau 5savaiciu. Bet gydytoja stengesi labai manes negasdint, bet visvien supratau jog visko gali but
O dabar kai pasiskaiciau isvis baisu pasidare, tik tas ramina kad jau greit antras trimestras
lialia88 parašė:
Sveikos. Vakar jau niekur nevaziavau. Vakare pavemiau ir uzmigau. Siandiena buvau pas savo daktara. Vaikelio sirdute plaka,paaugo nuo vakar dienos. Tik man placenta atsisloksnioja,puse tik laikosi.Tai negalima lenktis,sunkumu kilnoti,karsto vandienuko itt...ir kadangi as ciaudau tai gali buti priezastis,nes irgi kenkia. Reikia pasveikti.
Lelia as esu girdejusi kad taip buna,dabar svarbiausia tau pragulet ta laika kol viskas susitvarkys. Turi dabar atsidet visom jegom poilsiui. Uj mergyt laikykis tikrai viskas bus gerai. Gal pasiskaitinek internete gal yra kokiu budu padeti placentai greiciau atsistatyti.....
Vik Tori Ja parašė:
Man taip buvo.. kaip ir sakiau operacija patyriau kai buvau nescia 2 savaites. Pirma karta savo leliuka pamaciau 5savaiciu. Bet gydytoja stengesi labai manes negasdint, bet visvien supratau jog visko gali butO dabar kai pasiskaiciau isvis baisu pasidare, tik tas ramina kad jau greit antras trimestras
![]()
bet man jokiu komplikaciju nebūvo
tfu tfu tfu...
lialia88 parašė:
taip yra
lialia88 parašė:
Vilnietes kur ir pas kokius ginius vaikstote?
kadangi pati gyvenu pilaiteje, tai vaikstau pas Ciulkova. esu ja patenkinta
7 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai