vaikiukas parašė:
Sveikute,matau turi jau pan amziaus suneli kaip ir as![]()
ooo tikrai
kaip smagu sutikti mamyte kuri turi tokio pacio amziaus lelia
vaikiukas parašė:
Sveikute,matau turi jau pan amziaus suneli kaip ir as![]()
ooo tikrai
kaip smagu sutikti mamyte kuri turi tokio pacio amziaus lelia
jaunamamyte1 parašė:
as tai perdienas kolkas guliu o taip dirbu auklyte, o tu kaip?![]()
o as tai kaip karaliene irgi namuose,sendie miegojau su maziuku iki 10 ryto,pasivartem ,pagulejom ir tik tada kelemes paskui apsirenge papusryciavom ir vaikinai isbego i lauka,o as dar su halatu sedziu,o mano rutina atsikeliu padarau valgyt iseinu pasivaiksciot paskui ateina pietu metas einu su maziuku pamiegu 2-3val,paskui atsikeliu padarau valgyt ir vel ilsiuosi,nepersidirbu nes iki 12 savaiciu saugoju save nesitampau nekeliu net 2kilogramu,neplusu kaip beris,pasidalinus darbus i kelias dienas apsitvarkau nama bet nepervargstu.
Blomma parašė:
Siaip tai neturetu nieko teplioti.Nors taip buna atveju kad tai nieko nereiskia.Man ir paciai tepe,as jua buvau nusiteikusi blogiausiam,bet praejo ir lyg viskas geraiBet normaliai neturi teplioti
![]()
jau neteplioja tepliojo sviesiai rudai,dabar vakar po 5 dienu pertraukos vel pirkau vitaminus pregnatcer ir va rezultatas vel viskas gerai,matyt su maistu vitaminu nepakako
salele2 parašė:
o as tai kaip karaliene irgi namuose,sendie miegojau su maziuku iki 10 ryto,pasivartem ,pagulejom ir tik tada kelemes paskui apsirenge papusryciavom ir vaikinai isbego i lauka,o as dar su halatu sedziu,o mano rutina atsikeliu padarau valgyt iseinu pasivaiksciot paskui ateina pietu metas einu su maziuku pamiegu 2-3val,paskui atsikeliu padarau valgyt ir vel ilsiuosi,nepersidirbu nes iki 12 savaiciu saugoju save nesitampau nekeliu net 2kilogramu,neplusu kaip beris,pasidalinus darbus i kelias dienas apsitvarkau nama bet nepervargstu.
tisingai reikia saugoti iki 12 savaiciu , as tai siandien atsikeliau 11 valanda , toke pavargusi , matai dar neatsigaunu po treso kur aplamia per para miegodavau 2 valandas, ir vel verkdavau , sunku atsigauti po tokiu dalyku
salele2 parašė:
na taip kaip kurios mamos sako kad sintetika tie pregnatcer vitaminai bet man jie geriausi,ir nereik gerti papildomai folio rugsties tableciu net siuose vitaminuose jo yra tiek kiek reik
as irgi juos geriu ,istikruju geri man jie patinka
LIVA parašė:
Labas busimos mamytesVis paskaitineju jusu komentarus ir nutariau as prie jusu prisijungti
![]()
kaip fainei kad pas musu daugeja
vaikiukas parašė:
As antakalni pas Dvarioniene. Man ji super gyd. Bet kol rimtu bedu neturejau tai nezinau kaip tada priziuri.
O ji visus priima? Noreciau pasitarti,gal mane rimtai i ligonine paguldytu.
1 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai