pifpaf parašė:
Vyro spalvų suvokimas man neduoda ramybės![]()
Siaip visokiu sushiu ir soju negalima nestumo metu...
Mane tai pykina vien apie juos pagalvojus siuo metu...
pifpaf parašė:
Vyro spalvų suvokimas man neduoda ramybės![]()
Agnieska09 parašė:
Patarkit kaip nuotaika pasikelt?tiek liudna asaros reida ir pati nezinau ko...noriu susitvarkyt namus,padaryt pietus nera noro...
Klausykit linkmos muzikos
Agnieska09 parašė:
Patarkit kaip nuotaika pasikelt?tiek liudna asaros reida ir pati nezinau ko...noriu susitvarkyt namus,padaryt pietus nera noro...
Pagalvokit, kad viskas juk gerai jums ir maziukui, sviecia saule, grazus oras, arteja vasara, isijunkit filma paziurekit
Abra parašė:
Klausykit linkmos muzikos![]()
Sakai pades...mane vejas perpute...tai nej kaklo pasukt,nej rankos pakelt negaliu...na kaip nors neteiksiu jums blogu emociju...
Sankcija parašė:
uzsiimkit mezgimu. mazyliui kojinytes pravers..
Nemoku...
Canana parašė:
Mane pykina nuo visko jau mėnesį, bet va sušiai kažkaip skaidrina mąstymą ir noriu dabar tik jų
Sušių nerekomenduoja, nes ten žalia žuvis, o aš noriu keptų sušių, jie jau apdoroti
Ir jau kai numečiau 8 kg iš to blogumo, 3-4 gabalėliai sušio situacijos negalėtų pabloginti..
Agnieska09 parašė:
Sakai pades...mane vejas perpute...tai nej kaklo pasukt,nej rankos pakelt negaliu...na kaip nors neteiksiu jums blogu emociju...
as manau kad tam cia visos ir susirinkusios, kad uzjausti ir isklausyti. kai buna labai labai liudna, ziuriu juokingus katinus per youtube. ten tokių vaizdeliu, kad ojojoj
7 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai